BEERSE - Nieuwe parallelweg als ontsluitingsweg voor vaste brug

Quoted post

Gast

#11

2014-02-16 10:29

Een bestuur met toekomstvisie kies voor een oplossing voor de verdere toekomst. Door de nieuwe weg zou iedereen rustiger wonen, maar men moet beletten dat tegen deze weg nog mag gebouwd worden anders krijgen we hetzelfde verhaal binnen zoveel jaar opnieuw.

Reacties

bewoonster Nieuwe Dreef

#13 Re:

2014-02-16 10:54:45

#11: Gast -

Hallo,

Ruimtelijke ordening is moeilijk ...

Wij hebben geleerd dat het gebied aan de westkant langs de Nieuwe Dreef  voorzien is voor landbouw ... Dit betekent dat daar op termijn WONINGEN die gebonden zijn aan agrarische activiteiten zouden kunnen voorzien worden, en GLASTUINBOUW. (Dit kan natuurlijk niet zomaar ! Hier zijn wel strenge voorwaarden en procedures van toepassing !) Dit gebied noemt men ook 'Open gebied' of 'Buitengebied'.

Een weg op de perceelsgrens achter die terreinen, die speciaal is aangelegd voor vrachtverkeer en doorgaand autoverkeer,  en ZONDER woningen of fietspad is inderdaad een veel betere oplossing voor de toekomst.

Laat de fietsers, wandelaars en lopers dan de Nieuwe Dreef maar gebruiken naar de bus of om de Epelaar te bereiken ... en wij kunnen eindelijk gerust slapen.