Stop ouderverstoting

Quoted post

gebroken mama

#27 Re: Afstand genomen van mijn kind..

2014-04-14 14:42

#13: Kris - Afstand genomen van mijn kind..

momenteel maak ik hetzelfde mee en laat het nu toeval zijn ook in jeugdrechtbank te dendermonde de instanties die dan het belang van het kind voorop moeten plaatsen ze willen het gewoon niet horen teveel werk voor hun zeker!leg zoveel bewijzen voor van de typische kenmerken van P.A.S.die ik kan aantonen en nog word er niet naar gekeken in tegen deel er word geneigd dat de uitspraak zal zijn dat ik nog minder recht krijg om mijn kinderen te zien met als antwoord het kan toch niet goed zijn voor de kinderen om ze bij hem weg te halen laat ze los en probeer de band terug op te halen hoe moet ik dat in godsnaam doen als ik ze niet te zien krijg en als ze zogezegd in hun woorden zeggen het is u fout dat we niet willen komen,eigenlijk word ik een beetje gedwongen om ze te laten vallen kan er bij mij echt niet in gerechtigheid alleen voor degene die er veel geld kunnen tegen plaatsen de gewone man krijgt geen gerechtigheid

Reacties

geknakte mamma

#31 Re: Re: Afstand genomen van mijn kind..

2014-06-03 20:07:18

#27: gebroken mama - Re: Afstand genomen van mijn kind..

Lieve gebroken mamma, heel veel liefs en sterkte, een andere gebroken mama... ik denk vaak aan je, aan alle moeders die in zo'n situatie worden gemanouvreerd vaak tot verbijstering van advocaten enz.

Hou vol lieverd, ik kon alleen nog maar via Facebook een berichtje sturen, jarenlang niks gehoord maar nu sinds kort weer voorzichtig contact met mijn jongste (nu 19 jaar oud)

Hij heeft zoveel gemist en merkt nu wat hij gemist heeft... niet alleen ik. Kan er niet blij om zijn.... wel dat hij me steeds vaker opzoekt, steeds meer verteld en laat blijken dat hij heel erg spijt heeft zolang gewacht te hebben met contact opnemen. En: we hebben heel veel lol met elkaar, we lijken zo op elkaar.

Hou moed, je hebt maar 1 moeder en zelfs mijn adoptiezussen gingen ondanks mijn ouders TOCH op zoek naar hun echte moeder, en vader later. Het bloed kruipt waar het niet gaan mag of kan.... Sterkte nogmaals...