Eis het ontslag van Jozias van Aartsen

Quoted post

Greetje

#727 Re: Re: Jozias van Aartsen in combinatie met demonstratie

2014-07-26 22:01

#718: - Re: Jozias van Aartsen in combinatie met demonstratie

Ik zeg niet dat het niets is, tien miljoen terroristen, alhoewel dat werkelijk wel een MAXIMUM is van alle terroristen onder de Moslims, en dat zijn er 800 miljoen, minstens.

 

Wat ik zeg is dat we problemen moeten oplossen met het juist te duiden. En wanneer kortweg 790 miljoen moslims relatief gezien in vrede leeft met anders denkenden, daar goed mee kan en heeft betoond te willen samenleven plus best wel pro westerse lifestyle, kun je het probleem terrorisme beter niet aan moslims koppelen, je stimuleert daarmee per definitie zeg maar even kort door de bocht 790 miljoen in de richting waar max 10 miljoen etters rondlopen. zou ik niet doen, we zien nu met kalifaat geëmmer waar het toe leid, hoe religie misbruikt wordt om alsnog het gelijk tegenover ons volgens onze eigen constitutie allang fout betoonde beleid.

 

Overigens, informeer u eens over terrorisme. Dan weet u wellicht een stuk beter waar dat vandaan komt, wat dat met ook ons steunen van VS beleid te maken heeft. Raar he, dat een paar decennia terug geen Moslim eigenlijk hatelijk was jegens ons. Raar he, dat veel terroristen door ons betaald en getrained zijn geweest.

 

Nog vreemder, ons eigen leiderschap, denkers, whatnot heeft ons al JAREN voor plaatsvinden terrorisme gewaarschuwd voor deze backlash van onze eigen acties.

 

Zou je denken dat je zulks gaat oplossen door neit aan te kijken? Dus jij laat je op jou tenen staan en vervolgens wanneer je au zegt (welk argument je daarvoor ook misbruikt) laat je je beëmmeren over de toon of de exacte correctheid van het argument? Neuh, je zegt au vanwege iemand die op je tenen stond, dat wordt erkend of jij doet alles behalve samenwerken met diegene. Kijk het maar beter aan, wij kunnen niet in Rotterdam op basis van aannames zonder proces maar even vermoedelijk terroristen bombarderen, jij denkt dat we dat elders wel kunnen?

 

Dat lijkt me niet zo handig in een tijd waarvan onze wetenschap al gesteld heeft dat wij na eeuwen onze lead positie in de wereldmarkt als eerste wereld gaan verlizen aan landen als China en India, op korte termijn, het lijkt me wetenschappelijk allang als foute keuze aangetoond om zodanig goodwill te gaan verstoken op zulke moment.

 

Een kenniseconomie zou wel beter weten, al ware het om haar allang gedane vindingen. Waarom, wat je ervan vindt, pfff, zijn feiten, dat waarom en hoe leuk en of we wel of neit gaan aankijken is ondergeschikt, dat kunnen bijv. gevolgen op feiten zijn, ze doen niet af aan de feiten zelf.

Reacties

Hellen

#742 Re: Re: Re: Jozias van Aartsen in combinatie met demonstratie

2014-07-26 22:43:49

#727: Greetje - Re: Re: Jozias van Aartsen in combinatie met demonstratie

Wat een  b*lshit !  90 % van de moslims in ons land  staat achter dit verziekend tuig ! Voor elke islamiet zijn wij , niet moslims , minder dan een varken , hond en aap !  Lees het barbaarse , onmenselijke  haatboek (wat voor iedere islamiet leidend is en waar ze geen mm. van  af wijken ) voordat je reageert !