defilé Apeldoorn

Quoted post

Ab

#182 defile Apeldoorn

2015-02-09 08:32

Schande dat kruisingen even afsluiten een groter probleem is dan het eren van hen die ertoe hebben bijgedragen dat wij nu over deze kruisingen kunnen rijden in vrijheid - Bovendien is 70 jaar na dato nog een kroonjaar ook en is het zelfd een nationale feestdag (dat kan wel!) - De gemeente Apeldoorn heeft jammergenoeg geen begrip voor de helden van toen!

Reacties


Gast

#253 Re: defile Apeldoorn

2015-02-09 12:59:04

#182: Ab - defile Apeldoorn 

 Ook wij vinden het een schande dat de gemeente Apeldoorn geen ruimte maakt door het NIET afsluiten van wegen en/of kruisingen in de gemeente om op een waardige en respectvolle manier een bevrijdingsdefile mogelijk te maken.

Het heeft er alle schijn van dat de eventueel benodigde financieën liever gebruikt gaan worden voor een andere zeer onzinnige zaak of activiteit.

Het is nog maar de vraag of een dergelijke activiteit wel door zou kunnen gaan als we destijds geen hulp hadden gekregen van geallieëerde zijde om de tweede oorlog te beïndigen.

Onze volledige steun is er om de noodzakelijke wegen en/of kruisingen volledig af te sluiten t.b.v. het veteranendefile op 9 mei a.s.

Fam. Tak