NEE tegen 600 asielzoekers in Kasteel Bijstervelt te Oirschot

Quoted post


Anonymous

#297 Re: Opvangen in eigen omgeving

2015-04-06 12:43

#295: - Opvangen in eigen omgeving 

 Omdat opvang in de regio lang niet altijd mogelijk is. Niet het nieuws gevolgd? Niet gehoord dat de vluchtelingenkampen in Syrië, Jordanië, Somalië stuk voor stuk bedreigd worden en ernstig gevaar lopen?

Dus, als een Somaliër, bijvoorbeeld, opgevangen zou worden in Kenia of Ethiopië, dan "blijft hij in zijn cultuur en is er geen inburgering nodig"? Zeker joh, alle zwarten, bruinen, gelen, roden, blauwen en paarsen zijn toch hetzelfde?

Heb je al eens een luisterend oor gelegd bij wat NU al onder het volk gezegd wordt over hulp aan andere landen? Denk je dat er een draagvlak zou zijn voor NOG MEER geld naar het buitenland?

NIET ZEUREN OVER HUMAAN?!? Is dat niet het allereerste waar we over moeten denken? Of zijn de pecunia voor jou veel belangrijker dan een mensenleven? Kennelijk wel, want de economische belangen komen voor jou ver vóór de humane belangen.

Mij schieten de woorden van Shakespeare te binnen, de Koopman van Venetië, derde akte, eerste scène, Shylock's monoloog. Lees ze maar eens. En probeer dan nog een keer voor jezelf te verantwoorden waarom wij beter goedkoper uit moeten zijn.

Ik zal het dan nog maar eens niet hebben over het feit dat ook jij de mensen die nog komen moeten al veroordeeld hebt vanwege overlast, criminaliteit en nog een paar etcetera's.

Wanneer begin JIJ met logisch nadenken?

Reacties


Gast

#324 Re: Re: Opvangen in eigen omgeving

2015-04-07 10:46:51

#297: - Re: Opvangen in eigen omgeving 

 en JIJ woont er vast zelf niet langs!

Het is een bewezen feit dat rondom asielzoekerscentra meer overlast en criminaliteit is! Maar daar zit jij niet mee, maar wij. En wat denk je dat er met mensen gebeurt als je ze op een hoop neerzet. 600 is veels te veel!

En economisch belang is ook het enige waar de burgemeester aan denkt. Die denkt alleen aan de 150 miljoen die in 10 jaar verkregen word door gemeente Oirschot! En zo denk jij dus ook.

Omwonenden zijn niet tegen asielzoekers, maar tegen zoveel!