stop bouw mega moskee jonkerboschplein

Quoted post


Gast

#310 Re: Moskee

2015-10-03 14:23

Reacties


Gast

#354 Re: Re: Moskee

2015-10-03 19:35:48

#310: - Re: Moskee 

 Lees dit stuk maar eens. Dan begrijp je waarom geen moskee in Nijmegen.

 

Noah Klieger, voormalig Auschwitz-gevangene: “Dit is het begin van het einde van Europa.”
Geplaatst op 14 september 2015 door E.J. Bron
Screenshot_1

(Door: Mariusz Malinkowski – Vertaling: Z.B.)

Europeanen begrijpen niet dat de moslimvluchtelingen een totale vernietiging van de tradities, cultuur en vooruitgang in Europa en het ontstaan van de overheersing op het hele continent zullen veroorzaken. Dat schrijft Noah Klieger, Israëlisch journalist en voormalig Auschwitz-gevangene.

Ik volgde elke inval van de ‘vluchtelingen’ naar Europa. De Europese Unie wil ze opnemen. Dat heeft me ervan overtuigd dat de Europeanen nog steeds helemaal niets weten over wat er zich in het Midden-Oosten afspeelt. En ze hebben geen besef welke dreiging hen de Europese leiders, bestuurd door de regeringen van Duitsland en Frankrijk, voorschotelen. Ze herhalen dezelfde fout als 40 jaar geleden, toen zij hun deuren openden voor de werkkrachten uit Turkije en de Maghreb-landen. Ze herhalen dezelfde fout, maar deze keer vele malen groter.

In hun naïviteit of zelfs domheid brengen de Europeanen zelf veranderingen in hun bevolking aan, die in komende jaren een totale verdwijning van traditie, cultuur, maar ook van de vooruitgang in Europese landen zal veroorzaken. Met andere woorden, in de nabije toekomst worden we getuige van het einde van het “klassieke Europa” en het installeren van een islamitische regering.

Het klinkt misschien apocalyptisch, maar de Duitsers zijn al hard op weg. Zij willen elk jaar 800.000 tot 1 miljoen vluchtelingen opnemen, die niet in staat zijn volgroeide burgers te worden. Integendeel: de vluchtelingen, overwegend moslims, veranderen Duitsland in een territorium, waarin zij de maat zullen aangeven en zullen veranderen in de heersende klasse.

Net zoals het de Duitsers ook niet gelukt is de honderdduizenden Turkse economische immigranten te integreren, die hun eigen taal, gebruiken (inclusief wraak en ‘eermoorden’) wisten te behouden. Ze wenden zich niet tot de staatsrechtbanken in geval van moord, maar geven de voorkeur aan hun eigen traditionele rechtbanken. Dat zal zeker niet veranderen nadat er miljoen moslims naar Duitsland komen. En dan praat ik niet eens over Frankrijk of Zweden, die daar nog minder op voorbereid zijn.

Het plan van Europese Unie vermeldt ook de aantallen vluchtelingen die door Polen, Roemenië, Bulgarije, Tsjechië, Slowakije en Kroatië opgenomen moeten worden. Dit is een volgend bewijs van gebrek aan verstand bij de Europese leiders. Het is volkomen helder dat geen van de vluchtelingen ermee akkoord zal gaan om in landen als Bulgarije of Roemenië te gaan leven, de armste landen van Europa.

Van belang is eveneens dat de EU-leiders de mening van de meerderheid van de maatschappij negeert, die duidelijk laat blijken de vluchtelingen niet te willen opnemen.

Het lijkt erop dat Europa opnieuw komende bedreigingen negeert en niet in staat is te begrijpen dat dit het begin van het einde van het continent is


Gast

#383 Re: Re: Moskee

2015-10-04 08:28:25

#310: - Re: Moskee 

 Waar om op vakantie gaan als je naar neer bos Oost gaat kom je ook genoeg Turken en Marokkanen  tegen