wij willen geen Asiel In Gorinchem

Quoted post


Gast

#207

2015-10-27 20:34

Ik kom net van de zogenaamde inspraakavond van de gemeente echt te schandalig voor woorden hoe dat tuig over ons denkt .Iedereen die wil dat de gildenwijk veilig blijft geef je reactie op mijn oproep we gaan het heft in eigen hand nemen en met jullie hulp gaat dat lukken het idee is om een eigen burgerwacht die optreed in het piazza en natuurlijk de hele gildenwijk met als doel het veilig houden van onze wijk.Als ik tien reacties krijg dan gaan we een bijeenkomst regelen .

Reacties

Anja

#212 Re:

2015-10-28 00:22:20

#207: -  

 klopt, nutteloos deze info avond. volgens aanwezige raadsleden is al besloten dat het door gaat. 

en dan is er nog zo'n raadslid die voorstelt dat er vrijwillers gezocht moeten worden om met de ouderen over straat te gaan.

moeten die oudjes dan maar wachten tot er een vrijwilliger tijd heeft om met ze naar het piazza te gaan?

m.a.w. er worden hier 300 economische vluchtelingen neergegooid en daar worden o.a. oude mensen de dupe van en dat moeten de wijkbewoners maar zelf oplossen?         en dan dat type van het COA dat we er allemaal aan kunnen meewerken door tijd voor die asielzoekers vrij te maken als vrijwilliger.  wij vragen toch niet om die handel in de wijk te hebben, dat is de natte droom van dat  Groenlinks  figuur die dit allemaal in de gemeenteraad aangezwengeld heeft en de rest van de raad zit erbij met een stijve van opwinding en durven niks te zeggen, bang dat ze dan automatisch als racist weggezet worden.  wat een teringzooi.