geen AZC in Geldermalsen

Quoted post


Gast

#442 Re: Re: Re:

2015-12-13 09:55

#375: - Re: Re:  

 inderdaad heel simpel. In plaats dat wij ons zuurverdiende geld zelf mogen besteden wordt het via belasting geconfisqueerd en uitgegeven aan goudzoekers die er niets voor hebben gegaan en er geen enkel recht op hebben. Blij dat je het nu ook begrijpt!

Reacties


Gast

#449 Re: Re: Re: Re:

2015-12-13 11:13:59

#442: - Re: Re: Re:  

 Dus je snapt het nog steeds niet? Waarom zeur je dan door over economie als je er de ballen verstand van hebt? Waarom verwijt je een ander dat die er meer verstand van heeft dan jij?


Gast

#450 Re: Re: Re: Re:

2015-12-13 11:24:36

#442: - Re: Re: Re:  

 Er gaat geen enkele cent van jou naar het AZC, geen enkele. Het AZC wordt gefinancierd door het COA. Het COA wordt gedraaid op overheidsgeld. Luister goed: overheidsgeld. Dat is niet jouw geld, maar het geld van de overheid waarbij de oveheid beslist wat ermee gebeurd.

Je zult wel tegenwerpen, dat jij, als belastingbetaler, dat overheidsgeld moet ophoesten, maar dat moet je sowieso al, met of zonder vluchtelingen. Het is aan de overheid om de uitgaven te verdelen daar waar ze nodig zijn en jij hebt daar geen enkele inspraak op.

Het geld dat besteed wordt door de overheid aan COA en door COA aan de AZC's blijft binnen Nederland. Er gaat geen cent naar het buitenland toe. Er wordt dus alleen maar geld rondgepompt. Waar het geld ook terechtkomt, er zal door de ontvanger belasting over betaald worden (dus terugvloei in de staatskas) en het overgrote deel zal door de onvanger in Nederland worden uitgegeven, net zoals jij belasting betaald over jouw inkomen en jij het overgrote deel in Nederland uitgeeft.

Jij betaalt geen cent meer belasting vanwege de vluchtelingen, je wordt er geen cent armer van.

De lokale economie zal een boost krijgen, vanwege hogere omzetten en extra werkgelegenheid.

Als je de ballen verstand van economie hebt, moet je niet zo hoog van de toren blazen.


Gast

#451 Re: Re: Re: Re:

2015-12-13 11:26:56

#442: - Re: Re: Re:  

 "Goudzoekers" krijgen geen asiel en verblijven dus alleen in het AZC (als ze al zover geraken) totdat hun asielaanvraag is afgewezen.

Waarom lopen de emoties zo hoog op en claimt iedereen het hoogste woord, maar verdiept zich helemaal niemand in de materie?

coa.nl