Zwolle zegt nee tegen de plannen van dit AZC!

Quoted post


Gast

#96

2016-01-31 10:38

Om dat deze mensen hier niet horen , ze horen in eigen regio op gevangen te worden , er zijn hele gebieden in hun eigen land al weer veilig , als ze in hun eigen regio op worden gevangen is de terug keer veel makkelijker .en goedkoper , kunnen we het geld dat overblijft . aan de mensen uit zwolle geven om hun huur te betalen en eten te kopen ,tenminste voor de gene die naar de voedselbank moeten . plus mensen die niet door hun schuld diep in de schulden zijn gekomen te helpen , laat de burgermeester een door zijn ogen naar zijn eigen zwolse bevolking kijken , . want hij is net rutte alles voor de buitenlanders . onderdak gratis eten . maar voor de eigen bevolking word er niets gedaan . o ja toch wel mensen worden uit hun huis gezet en moeten maar buiten slapen , kunnen er weer asielzoekers in de mogen blijven . en 800 mensen is geen op vang meer maar een compleet nieuw dorp aan leggen .

Reacties


Anonymous

#97 Re:

2016-01-31 10:54:17

#96: -  

 Die mensen worden in de regio opgevangen, maar of je het gelooft of niet, ook daar geldt vol is vol.

Zoek voor de aardigheid eens een keer op wat een asielzoekr "krijgt" en vergelijk dat eens met het sociale vangnet waar de Nederlander op terug kan vallen. Misschien dat je dan wat minder onzin uitkraamt.

Vinden jullie het zelf niet erg vreemd dat je wel in staat bent om het internet te gebruiken om hier te tekenen, maar niet om je eens fatsoenlijk te informeren waar je over meent te moeten zeuren? Het gaat hier wel over MENSEN hè, niet over klosjes garen. Laat dat eens tot je doordringen!