Geen draagkracht in Zoetermeer voor bouw nieuwe gebedsruimte

Quoted post


Gast

#1151 Hoezo vooroordelen?

2011-10-24 11:14

In dit persbericht worden bewoners onterecht neergezet als een populistische beweging die misbruik maakt van de situatie door onterecht angst aan te praten en bestaande vooroordelen aan te wakkeren.

Vooroordelen komen uitsluitend van het CDA omdat ze met oogkleppen oplopen.

Hoezo polulistische beweging? Op een enkele nare opmerking na, waar de buurt zich overigens van distantieerd, is er begrip voor ieders geloof, echter niet voor de moskee, om genoemde bezwaren, en hebben wij het hier over een goed geintegreerde wijk!

Hoezo misbruik maken van de situatie? De argumenten van buurtbewoners zijn gebaseerd op feiten, feiten en nog eens feiten. ervaring, ervaring en nog eens ervaring. Misbruik wordt slechts toegepast door het CDA en het bestuur, doorbewoners opzettlijk niet of vals voor te lichten, de balans te verstoren, integratie tegen te werken, bewoners te benadelen in hun woongenot, veiligheid, drukte, veiligheid enz. FEITEN.
Misbruik wordt hier gemaakt door het CDA, die uit eigen(geloofs, stemmen of finacieel)belang over het welzijn van gedupeerde burgers walst! Misbruik ten aanzien van bewoners die fors betalen en meewerken aan een leuke (goed geintegreerde)wijk, die in één klap een achterstandswijk gaat worden, en waar de bevolkingsgroepen tegen elkaar worden opgezet, niet door de bewoners zelf, maar door de politiek!

Hoezo onterecht angst aanpraten? Denkt het CDA dat zij met mensen te maken hebben, die niet zelfstandig kunnen nadenken, de feiten van het moslimgeloof en de ellende van andere moskeeen, mislukte integratie en criminaliteit om zich heen niet zien en ervaren. Zeer degenererend CDA. Hier lopen wij niet met oogkleppen op.
Het CDA heeft zelf geen goede argumenten om hun misstap te rechtvaardigen en speelt daarom de bal maar terug naar de buurtbewoners.

CDA doe de oogkleppen af, verschuil u niet achter het woordje "vooroordelen", maar OORDEEL op basis van feiten en ervaringen door heel Nederland!

Het CDA, een christelijke gemeenschap met een deels zelf niet zo fris verleden, zou zich sowieso moeten distantieren van een geloof met een nog minder fris verleden én heden. Kerk en staat gescheiden was het toch? Hoe zit het dan met de meerderheid van ongelovigen? Hoe zit het met de vrijheid van meningsuiting en democratie als FEITEN worden VEROORDEELD als vooroordelen?

Reacties

Gast

#1153 Re: Hoezo vooroordelen?

2011-10-24 12:06:59

#1151: - Hoezo vooroordelen?

Helemaal mee eens! Het CDA preekt Weer eens alleen voor eigen parochie.