Boer Piet mag niet stoppen!

Quoted post


Gast

#57 Re:

2016-05-18 14:10

#50: -  

 nee, het probleem is dat iemand iets illegaals begint en dat de gemeente dit veel te lang heeft gedoogd.

Reacties


Gast

#59 Re: Re:

2016-05-18 15:18:34

#57: - Re:  

 Nee het probleem is dat dit helemaal geen probleem is en dus "doorgedoogd" moet blijven

Erretje

#85 Re: Re:

2016-05-19 20:05:15

#57: - Re:  

 Er is niks illegaals aan het bedrijf van Boer Piet. De gemeente is vanaf dag 1 op de hoogte gweest. Er is voor de start van Vurige Staart Sport zelfs overleg geweest met de gemeente. 


Gast

#135 Re: Re:

2016-06-01 14:54:23

#57: - Re:  

 Gaat het om het "illegale"? Wat prachtig, dat onze gemeente indertijd juist inzag door gedogen, wat een prachtig, waardevol bedrijf dit voor de gemeente was en is. Als er overlast zou komen, zou de gemeente er naar kijken. Vele jaren kwam er van de toch talrijke omwonende geen enkele klacht binnen. Zij zagen het belang voor het dorp en omgeving en ook gunden zij deze vriendelijke dorpsbewoner zijn bedrijf. Dat heb je als je liefde voor je omgeving hebt, je je een wilt voelen met de gemeenschap.

Het klinkt bijna als een sprookje......want op een goede dag kwamen er in die gemeenschap ineens mensen van buiten wonen. Die wisten waar zij gingen wonen en hadden ineens problemen met overlast.

Als dorpsbewoner in een kleine gemeenschap is de eerste stap die je dan zet kennismaken met de eigenaar van het bedrijf en in goed overleg kijken hoe er afspraken gemaakt kunnen worden, zodat het voor iedereen een win-win situatie wordt. Zo doen wij dat in Ilpendam wij houden van rust en harmonie en daarom gaan wij een gesprek aan. 

 

Jammer dus, dat ook de gemeente na al die jaren de stekker er uit trekt. Het belang van de gemeenschap, onze jeugd, dus onze samenleving zou van groot belang moeten zijn, zeker voor de gemeente. Het eerdere gedoogbeleid toonde goed leiderschap!

Deze petitie spreekt dus voor zich! Laat het bedrijf dus voortbestaan!