De Potten Sneek een deel van het jaar losloopgebied voor honden

Quoted post

Annelies

#5 het hele jaar door..

2017-01-08 14:02

Een goed initiatief, maar eerlijk gezegd vind ik dat het gebied het hele jaar door open moet blijven voor honden en baasjes, zoals het al sinds jaar en dag is. In de zomer houdt iedereen rekening met elkaar, honden niet op het strand als er mensen op het strand liggen, dit gaat altijd goed, bij mijn weten. Nu zag ik vandaag tot mijn verbijstering dat het bordje losloopgebied is verdwenen en een nieuw bordje met 'honden aan de lijn' is tevoorschijn getoverd..!!!! Het is overal schering en inslag, heel droevig zo, het wordt tijd voor wat meer actie op dit gebied.

Reacties


Gast

#6 Re: het hele jaar door..

2017-01-11 19:04:33

#5: Annelies - het hele jaar door.. 

 Hallo Annelies,

Wel jammer om te lezen dat er nu 'ineens' een bordje staat met daarop "honden aan de lijn". Het is inderdaad erg triest dat onze gemeente niets lijkt te willen doen voor mensen met honden.  

Wij gaan morgen deze petitie onder de aandacht van de gemeente brengen en dan zijn we benieuwd naar hun reactie.

Douwe en Gerrie 


Gast

#7 Re: het hele jaar door..

2017-01-16 08:50:41

#5: Annelies - het hele jaar door.. 

 Hallo Annelies,

 

Nog even een kleine aanvulling op jouw bericht;

Gisteren waren wij met de hondjes op de Potten en zagen daar inderdaad een paaltje staan met daarop de tekkst honden aan de lijn. Het bleek dat een grapjas het betreffende paaltje had omgedraaid want op de andere kant stond dat het hondenlosloopgebied was; dit was richting de parkeerplaats. Ook zat het paaltje wat los dus (nog) niets aan de hand ;)