Red Hermien van de slachtbank en gun haar een veilig plekje.

Red Hermien van de slachtbank en uit het koude bos en een warm en veilig plekje die het dier verdiend. 

 

Een losgebroken koe met levenslust bivakkeert al zes weken in de bossen van Lettele. Zij wist te ontsnappen net voor haar vervoer naar de slager. Daarna liet het slimme dier zich niet meer vangen. De inzet van dierenartsen met verdovingsgeweren, jagers met scherpe munitie en hulp van politie, heeft gelukkig nog niet geholpen. 

De koe had al weken in een stal op een speciaal galgenmaal van mais, bierbostel, hooi en gerstemeel moeten staan bij de slager in Eibergen. In plaats daarvan geniet de koe in vrijheid van mos, blaadjes en eikels.

Het dier, door sommige buurtbewoners al liefkozend Hermien – vrij naar de voornaam van de eigenaar - genoemd is superslim en loeisterk. Een combinatie die haar al weken uit de greep van mensen houdt.

 

 

Onderteken deze petitie

Vul het onderstaande formulier in om deze petitie te tekenen die is aangemaakt door Beesten tegen dierenleed.. Alle informatie die je opgeeft op dit formulier zal door de maker van de petitie te zien zijn.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Facebook