Eerbeek wakker worden!


Gast

/ #122 Re: Oud-Eerbekenaar

2011-07-05 13:26

#121: Hein - Oud-Eerbekenaar  

Hallo Hein, ik ben inderdaad ondernemer, ik bezit gezamelijk met mijn zakenpartner 4 cafe's, 2 discotheken en 3 restaurants in de regio Haarlem/Alkmaar.

Aangezien wij regelmatig met grote ingrepen in de infrastuctuur van de plaatsen waar onze vestigingen zitten te maken heb gehad, durf ik te zeggen dat ik weet waar ik het over heb.

In tegenstelling tot het Eerbeekse Ondernemersclubje wat alleen aan hun eigen inkomsten denkt, hebben wij ook fors meegefinacierd in enkele projecten. Want met alleen maar willen verdienen aan je klanten kom je er niet.

Hein, ik hoop dat het realisme eens doordringt binnen dat Ondernemersclubje, de schuld bij de politiek neerleggen is zo makkelijk (en vooral nu moet je als Gemeente oppassen), en ze moeten uitkijken voor de popi jopi's van de PvdA, over enkele jaren is de kas weer leeg als het aan hen ligt. 

Ik blijf nog wel redelijk op de hoogte, ik kom nog regelmatig in Eerbeek, mijn ouders wonen er, en een oude schoolvriend (die inmiddels ceo bij een miljardenbedrijf is) woont er nog en we komen nog regelmatig bij elkaar over de vloer.

Mijn oude schoolvriend voelt ook niets voor de bodemloze put, maar hij heeft zich voorgenomen in Eerbeek te wonen om de mooie natuur, en zich verder nergens mee te bemoeien, en ik kan hem geen ongelijk geven.