Vrije keuze gekwalificeerde zorgverleners moet gewaarborgd.

Kleineman
Gast

/ #11

2014-05-02 10:16

Als het zo door gaat wordt het hier erg snel een dictatuur waar is onze vrijheid waar de regering zo een mond van vol heeft?
alle rechten worden ons in snel tempo afgenomen als we hier voor zwichten verliezen we al onze rechten en hebben we alleen nog plichten.
wordt tijd dat er een regering komt met visie en zoals het ooit was bedoeld van de gemeenschap voor het beheren wat wij met ze alle bepalen en geen dictatuur mensen kom op voor uw rechten en kom in verzet tegen deze duren heren die ons geld met Brussel verkwanselen. En dus ons een soort communisme opleggen.

In dit land heerst inderdaad een VOC mendaliteit bij de regering vroeger hadden we Piet Hein en Admiraal de Ruyter enz.enz. Dat waren de zee(rovers) van onze overheid (Helden) en hebben nederland de riijkdom gebracht.

Dat paste niet meer in deze tijd dus nu zijn wij het haasje.

het gaat goed met nederland de economie legt zo goed als plat de mensen aan de armoe grens maar als minister verdien je een top salaris waar komt dat vandaan? wie bedaald dat? juist U en ik. en dan brengen ze het land nog naar de ondergang verkopen onze kennis plus bedrijven en zetten ons onder toezicht van Brussel.