Eis het ontslag van Jozias van Aartsen


Gast

/ #7260 Re: Re: Re: Dus u vindt dat het incident van die sommige mensen die die verfoeilijke leuze riepen e

2014-08-12 19:02

#7221: - Re: Re:  

 Sorry, u hebt mijn woorden helemaal misverstond. het zou hangen aan mijn geschrift.

Ik denk helemaal niet dat het incident met de verfoeilijke leuzens een heroischere vergelijking is! Ik denk dat het incident schandalig is, het komt over als roeping tot volkensmoord!

En de vader die ongewoon onbeschoft reageerde in het pretpark is gewoon een asociale mens die wilt in de rij niet staan. Hij is helemaal niet van mening dat een categorie mensen moeten naar de gaskamers! Hij is boos gewoorden en heeft overbodig asociaal bos tegen een medewerker gereageerd. De grootste gedeelte van Nederlanders staat helemaal niet achter zo'n gedrag! Je zult geen handvol mensen vinden die op straat zouden gaan roepen"moord aan alle pretpark medewerkers!" "Maak ze helemaal af! "Pretpark medewerkers: boeven, varkens, vieze krokodrillen" omdat ze met die man eens zijn!

 

Nee, NIEMAND in Nederland staat achter zo'n gedrag. Als het zou gebeuren, heel Nederland zou opstaan om de pretparkmedewerkers te verdedigen tegen de asociale aanvallers.

 

Hoe komt dan dat een stelsen mensen vrij kan roepen "alle Joden aan het gas". Iemand moet me dit uitleggen, en de politici zeggen "politie heeft niets verkeerd geconstateerd", terwijl vlaggen met hakenkruizen wapperden, terwijl mensen het gewaad van de Isis droegen (met hofddoek op hun  gezicht) en terwijl ze met de ISIS vlaggen liepen. Ze beledigden een journaliste. Ze zeiden "hier niet filmen! hier heerst de sharia, kankerjournalist".

Je zou kunnen zeggen, de politieagenten, ze weten niet zo vell van geschiedenis, van politiek. De meesten van hun zijn 22 maar jaar en hebben nooit de geschjiedenis gelezen, ze weten niets van sociologie, van de Islam, van wat gebeurd in het middenoost. Ze begrijpen de betekenis van deze dingen niet helemaal.

Nu nemen  wij  Jozias van Aartsen .Hij, burgemeester van Den Haag,  wordt de dag na de incident gevraagd om een commentaar. Hij komt met "het is niets opmerkelijk geconstateert"! Nothing to report!

Eind van de mand incassert hij tog twintig duizend Euro (van mijn belastingsgeld) ...om WAT TE DOEN? Waar staat hij voor? Ik ben ok capabel om te zeggen "Alles is goed, en alles gaat goed hier. We zijn goed, Economie gaat prima. Niets aan de hand in mijn stad. Mijn burgers hebben het goed."

Kan ik ook doen!

Trouwens, de Joodse Haguenezen en alle anderen Joodse burgers betalen ook belasting waarvan de salaris van en de politie en van Aartsen betaald wordt. Nu worden ze met de dood bedreigd en wat doet de politie en wat doet de politiek??