Eis het ontslag van Jozias van Aartsen


Gast

/ #7261 Re: Re: Re: Re: Re: Zelfs Google Translate kan hier niets van maken. Heb je ook een Nederlandse ver

2014-08-12 19:28

#7259: - Re: Re: Re: Re:  

 1. Een nederlandse vader slaat een pretparkmedewerker omdat hij boos word

 2. iemand plaatst deze nieuws hier en concludeert "dit is de autochtone Nederlander. Hij denkt alle rechten te hebben, en hij denkt dat altijd aan de anderen ligt, nooit aan zichzelf".

3. De persoon argumenteert: diegenen die Jozias van Aartsen kwalijk nemen, en diegenen die de demonstranten van de Schilderswijk kwalijk nemen, zouden eerst naar zichzelf moeten kijken, want ze zijn ook niet perfect

4. Ik probeer te zeggen: de twee incidenten (man in de park en groep in de schilderswijk+J. van Aartsen) zijn totaal anders.
In de ene geval (man in het park) staat helemaal niemand achter de boze man. Niemand roept dat de man goed heeft gereageerd. De man is UIT DE PARK VERWIJDERT! In de andere geval, mensen (Jozias van Aartsen) reageren "cool", het is niet al te slecht. Er wordt geen maatregel genomen terwijl tot mensenmord werd geroepen.

5. Het is hier (met dit petitie) niet een kwestie van cultuur of fatsoen, het is een roeping tot moord, hakenkruizen (die verboden zijn om het bloedtol die ze 70 jaar geleden hebben geeist) en vlaggen (steun tot) een leger die mensen levend begraaft en er een sport van maakt.