Eis het ontslag van Jozias van Aartsen


Gast

/ #7270 Re:

2014-08-12 21:00

#7262: -  

 Ik ben helemaal niet eens met u.

Dat het fatsoen van mensen vervaagt, okee, weten we al. We vernemen het. Economie is slecht, de belastingen worden steeds hoger, huizen  kunnen onmogelijk worden verkocht, echtsheidingen  maken mensen financieel kapot, spanningen, kinderen zijn dislektisch, hebben ADAD, kunnen moeilijk leren, second love, enz...Resultaat: normen en waarden worden niet altijd stipt nageleeft.

Dat klopt, maar mensen blijven de juiste normen verdedigen. Mensen reageren verontwaardigd naar deze incidenten. NEdrlanders nemen andere "Tokkies"kwalijk, en blijven tog voor vrijheid en democratie kiezen.

Het is niet waar dan Nederlanders de normen en waarden allen in relatie met allochtonen noemen! Het kan makkelijk geverifieerd worden.

Dit is de eerste punt, en de tweede punt is: het feit dat iemand onbeschoft wordt of op second love gaat zoeken heeft niets te maken met het chanteren "moord an alle Joden", met de sharia te claimen, met een verbod op filmen op de openbare weg te zetten (en dit alles okee vinden wanneer door andere gepleegd wordt). Er is een groep mensen (demonstranten) die dit alles goed vindt, en de politiek (de heer van Aartsen) vertrouwt dat "geen strafbare feiten zijn geconstateerd".

Wat zou gebeuren als een groep aanhangers van Hayan Hirshi Ali zou schreuwen "dood an alle moslims, maak se af, aan de gas, volkenmoordenars en onthoofderaars, wrouwenverminkeraars, weg ermee". 

Iedereen zou wild worden "Ben je gek of wat? Wat heeft Aboutaleb met de onthoofders en de vrouwenverminkers mee te maken? Waarom moet hij dood?"en let op, Aboutaleb heeft een dubb ele paspoort, hij is half burger van NEderland en half van een andere land.

De Joodse burgers van Nederland zijn Nederlanders! Een groep mensen op straat schreeuwt dat ze dood moeten, er is politie aanwezig, MET bovendien EEN VERTAALER die vanuit het Arabisch kan vertalen, zodat ook de Arabische kreten kunnen verstaan worden, en de politie "constateert"niets vreemds aan de hand (terwijl begin Julie dit al zich voor had gedaan). Nu is het 24 Juli, en hetzelfde gebeurt. Jozias van Aartsen moet een commentaar leveren en hij zegt: we hebben niets strafbaar geconstateerd.

En afgelopen Zondag, bij de demonstratie voor vrijheid, de groep verschijnt WEER, met dezelfde ISIS vlaggen, met de bivakmoetsen, en ook met stenen! Nu gaan ze stenen gooien.