Geen particulier vuurwerk meer!


Gast

/ #1010 Zeikerds

2016-10-04 20:33

Wat een zeikerds hier joh. Echt van die ouwe zeikmutsen die vroeger geen jeugd hebben gehad met dat klote milieu en irritante beesten. gezeik altijd. bah. Milieu? zolang in Amerika busjes met v8 rijden hoeven wij ons geen zorgen te maken over 1 dag vuurwerk in het jaar.

Ongelukken? wat een onzin. auto ongelukken kunnen ook gebeuren. auto's schaffen we ook niet af. Als we alle dingen die potentieel-gevaarlijk kunnen zijn af gaan schaffen kunnen we alles wel verboden. Ik dacht dat Nederland een vrij land is, maar alles wordt hier verboden... Stelletje misgunners die mensen die lopen zeuren over vuurwerk. kijk naar Polen, NOOIT een ongeluk, NOOIT overlast, maar iedereen kan daar het hele jaar door vuurwerk legaal kopen op de markt en het hele jaar door legaal afsteken, en daar is het veel zwaarder. Nooit een probleem.

En die irritante diertjes van iedereen moeten maar even lijden, zoals veel mensen zich ook wel eens irriteren aan paardenkak op de weg, irritante klote vogels en honden die stomme geluiden maken enzovoort. Dan hebben ze even een dag om terug gepakt te worden. 

Hier in Nederland wordt al gauw gesproken over 'overlast'. Weet niet waarom. Hoor je bijna nooit in Polen of Italië enz. Nederlanders hebben misschien een zeik-mentaliteit...

De regering moet AL het vuurwerk legaliseren, en het afsteken ervan het hele jaar LEGALISEREN zodat er minder mensen naar het buitland gaan. Dan blijft het geld mooi in Nederland.