Albert Heijn Leuven moet blijven

Bambi

/ #15

2017-01-30 18:43

Voorstel tekst (gebaseerd op vorige tekst):

Als klant van Albert Heijn Leuven, wil ik U vragen de vestiging van AH te Leuven alsnog de kans te geven om open te blijven. Aangezien geen andere supermarktketen de locatie dermate interessant blijkt te vinden, durf ik veronderstellen dat uw eerder genomen beslissing een weinig gefundeerde keuze was.

Dit is de énige AH in mijn regio en door het unieke productaanbod, zou een sluiting van deze winkel mijn productkeuze als consument enorm verminderen.

Door zijn ligging, is deze AH de enige supermarkt die voor mij vlot bereikbaar is.

Bij sluiting van AH Leuven, is de dichtstbijzijnde Delhaize supermarkt geen aanvaardbaar alternatief, aangezien deze zich in het autovrije centrum bevindt.

Er bevinden zich al verschillende winkels van Carrefour, Colruyt, Spar, Lidl en Aldi tussen het Engels Plein en de dichtstbijzijnde Delhaize, zodat er allicht voor deze ketens geen reden is om de AH vestiging over te nemen. Er is dus een groot risico dat er géén andere supermarkt aan het Engels Plein zou komen terwijl onze groeiende buurt zeer zeker behoefte heeft aan een supermarkt op deze plaats.

Vriendelijke groeten,