Geen draagkracht in Zoetermeer voor bouw nieuwe gebedsruimte


Gast

/ #2101

2012-02-25 12:43

Feit: Héél Zoetermeer zit niet op nieuwe moskeeën te wachten. Dit blijkt wel uit de vele steunbetuigingen, maar ook uit de reacties van burgers wanneer er voorstellen komen van andere locaties in andere wijken.
Niemand zit op een (bewezen) negatieve invloed in hun leefomgeving te wachten. Niemand zit op overlast, verloedering en onveiligheid te wachten. Geen vooroordelen, maar een simpel kijkje (en ervaring) in de grote steden. Niemand zit te wachten op weer zo'n wanstaltig gebouw, we wonen immers niet in Marokko.
Vrijheid van godsdienst prima, maar dit hoeven wij nu ook weer niet door ons strot geduwd te krijgen. Niemand zit er op te wachten weer uit zijn woning te worden verdreven. Want OOK dat gebeurt en dat geven bewoners ook al aan.
De draagkracht doet er voor dit bestuur niet toe. Ook in alle andere projecten walst dit Zoetermeerse bestuur over hun burgers heen. Gezien het aantal moslims en de capaciteit van de moskeeën in Zoetermeer is dit gegarandeerd niet het laatste project en gaan we in een rap tempo alsnog de drie grote steden achterna.Alle andere belangrijke zaken voor ALLE burgers hebben het nakijken en dat in een tijd van bezuinigingen.

WIJ BLIJVEN STRIJDEN!!! Tegen het onrecht. Tegen dit walgelijke bestuur. Tegen voorkeurspolitiek. Tegen bestuurlijke leugens en bedrog, gesjoemel met cijfers. Tegen burgers op laten draaien voor deze missers en ga zo maar door.

Niet alleen deze wijk is, blijft of wordt de dupe. Dit gaat heel Zoetermeer aan. Maak er meer bekendheid aan (opnieuw flyeren). Mensen verspreid de feiten via uw social media. Kijk op de sites van zoetermeernieuws, dossier moskee en van SIP. Sluit u aan of stort een bijdrage (hoe klein dan ook) op het rekeningnummer. Nog beter: kom massaal langs op 4 maart 13.00 met een eventuele financiële bijdrage. Samen laten we een geluid horen, samen staan we sterk. Samen kunnen we het ICZ (die financieel ook zal moeten collecteren om te procederen) én de gemeente moeilijk maken. Alles doen wat in onze macht ligt om de zaak op te houden, beter nog om tegen te houden.Onze wijk zo lang mogelijk leefbaar te houden!

ZOETERMEER KOM IN AKTIE!!!!