Geen draagkracht in Zoetermeer voor bouw nieuwe gebedsruimte


Gast

#2101

2012-02-25 12:43

Feit: Héél Zoetermeer zit niet op nieuwe moskeeën te wachten. Dit blijkt wel uit de vele steunbetuigingen, maar ook uit de reacties van burgers wanneer er voorstellen komen van andere locaties in andere wijken.
Niemand zit op een (bewezen) negatieve invloed in hun leefomgeving te wachten. Niemand zit op overlast, verloedering en onveiligheid te wachten. Geen vooroordelen, maar een simpel kijkje (en ervaring) in de grote steden. Niemand zit te wachten op weer zo'n wanstaltig gebouw, we wonen immers niet in Marokko.
Vrijheid van godsdienst prima, maar dit hoeven wij nu ook weer niet door ons strot geduwd te krijgen. Niemand zit er op te wachten weer uit zijn woning te worden verdreven. Want OOK dat gebeurt en dat geven bewoners ook al aan.
De draagkracht doet er voor dit bestuur niet toe. Ook in alle andere projecten walst dit Zoetermeerse bestuur over hun burgers heen. Gezien het aantal moslims en de capaciteit van de moskeeën in Zoetermeer is dit gegarandeerd niet het laatste project en gaan we in een rap tempo alsnog de drie grote steden achterna.Alle andere belangrijke zaken voor ALLE burgers hebben het nakijken en dat in een tijd van bezuinigingen.

WIJ BLIJVEN STRIJDEN!!! Tegen het onrecht. Tegen dit walgelijke bestuur. Tegen voorkeurspolitiek. Tegen bestuurlijke leugens en bedrog, gesjoemel met cijfers. Tegen burgers op laten draaien voor deze missers en ga zo maar door.

Niet alleen deze wijk is, blijft of wordt de dupe. Dit gaat heel Zoetermeer aan. Maak er meer bekendheid aan (opnieuw flyeren). Mensen verspreid de feiten via uw social media. Kijk op de sites van zoetermeernieuws, dossier moskee en van SIP. Sluit u aan of stort een bijdrage (hoe klein dan ook) op het rekeningnummer. Nog beter: kom massaal langs op 4 maart 13.00 met een eventuele financiële bijdrage. Samen laten we een geluid horen, samen staan we sterk. Samen kunnen we het ICZ (die financieel ook zal moeten collecteren om te procederen) én de gemeente moeilijk maken. Alles doen wat in onze macht ligt om de zaak op te houden, beter nog om tegen te houden.Onze wijk zo lang mogelijk leefbaar te houden!

ZOETERMEER KOM IN AKTIE!!!!


Gast

#2102

2012-02-25 13:02

Indien het bestuur verwacht dat burgers in alle redelijkheid meewerken aan hun stad, mag men ook van het bestuur verwachten dat men in alle redelijkheid meewerkt mét hun burgers en tegen hun burgers.
V. Rijheid

#2103

2012-02-25 13:03

AKTIE!!! dEMONSTRATIE!!!

Gast

#2104

2012-02-25 15:06

Ik begrijp nu waarom de partij "Leefbaar" haar naam heeft veranderd. "Leefbaar" kunnen ze voor de toekomst niet nakomen. "Zo" staat waarschijnlijk eerder voor: Zo! dat hebben we (al)weer fijn achter de rug om van burgers voor elkaar. Of Zo! lekker ondemocratisch. Of Zo! Discriminerend. Of Zo! lekker ver van MIJN bed!
Duidelijkheid zit hem dus toch in de naam:
cda: christenen dienen allah
pvda: partij voor de allochtonen,
van deze beide partijen waren we er inmiddels wel achter, maar
vvd: (wellicht de grootste teleurstelling onder uw kiezers) verloedering vóór democratie
TotaandeRvS....

#2105 Re:

2012-02-25 21:14

#2104: -  

 Of LHN : Laat Het Na

LHN zakt weg in de massa en probeert iets, maar laat grote steun na. Lang niets van ze gehoord!

Op wie of welke partij kan de verontruste burger nog rekenen?

Gast

#2106 Re: Re:

2012-02-26 10:50

#2105: TotaandeRvS.... - Re:

Geen enkele en daarom zullen we het recht in eigen hand moeten nemen.

ongehoorzame burger

#2107 Re: Re: Re: Recht in eigen hand!

2012-02-26 14:10

#2106: Gast - Re: Re:  

 Het recht in eigen handen nemen tot aan de volgende verkeizingen! In iedere wijk is er zo langzamerhand een bestuurlijke misser, en anders zit het er binnenkort aan te komen. Zo als zo vaak gezegd: volslagen minachting van de zoetermeerse burger. Alleen al na het Sterigenics schandaal had het totale bestuur voorgoed afscheid moeten nemen. Men "speel"t met de gezondheid van burgers. En men doet dat nog steeds, met al hun prestige projecten die de gewone burger mentaal en financieel kapot maken. Tegelijkertijd wél bezuinigen op die gezondheidszorg!

Om de één of andere reden is het benoemen van problemen in dit achterlijke land gelijk gesteld aan rascisme. Vrijheid van godsdienst staat tegenwoordig boven de wet. Bovendien is godsdienst eveneens gelijk gesteld aan cultuur. Dáár zit een wezelijk verschil in. Politici, DENK DAAR EENS OVER NA!

Er is in Zoetermeer niet één partij die het lef heeft! En inderdaad: Pim is een groot gemis. (Jammer is dat de politici niets van die periode geleerd hebben) Huidige politici zetten de mensen alleen maar tegen elkaar op. Verdraagzaamheid én een andere cultuur kan niet zonder slag of stoot opgedrongen worden. Volgens mij heeft de geschiedenis ons dat wel geleerd en zijn de zorgen terecht.

MOGE DE PVV in ZOETERMEER OPSTAAN!!!! ( Voor de overige politici: moge Allah jullie de kracht geven om in te zien, voor welke prijs jullie je ziel verkopen. Om in te zien WAAROM mensen zo masaal kiezen voor hen zelf en NIET voor een cultuursverandering (ipv de "beloofde"cultuursverrijking!) en bovendien het inzicht dat jullie missers en salaris door ONS worden betaald.

 


Gast

#2108

2012-02-26 14:54

Even ter vergelijking:

Het mixen van culturen is een nobel streven, maar werkt in de praktijk niet (It takes two to Tango).Al vele malen is op dit forum en andere media geschreven, dat wij ook niet in een moslimland een kerk hoeven te bouwen. Dit criterium gaat allicht niet op, omdat wij ons niet tot zo'n vorm van samenleving willen verlagen. Wij hebben een open samenleving en deze landen strijden nog voor democratie. Echter de moslim"democratie" is van een heel andere orde dan de westerse democratie. Maar dit even ter zijde.

Het mixen der culturen: Al doen wij nog zo ons best, hetzij met naasteliefde voor allochtone buren, hetzij de politici met hun troetelprojecten of juist door zwaarder te straffen. HET WERKT NIET. Niet omdat nederlanders zich niet inzetten, maar omdat ONZE cultuur niet naast hun eigen cultuur wordt aanvaard, nota bene in ons eigen land. Hiervan zijn de allochtone wijken het bewijs. Het was namelijk niet zo dat de autochtonen niet met allochtonen WILDEN leven, maar het is hen onmogelijk gemaakt om met hen te leven. Autochtonen zijn VERDREVEN VANWEGE ONVERDRAAGZAAMHEID jegens onze cultuur: haat, discriminatie, pesterijen, criminaliteit en verloedering.
Ook heden ten dagen hebben de politici niet door dat deze intolerantie jegens andere dan moslimcultuur nog steeds plaats vindt. Wordt er schande over gesproken dat de PVV een MOE-landers meldpunt heeft opgericht, Den Haag heeft een islamitische partij met 1 zetel, de islam democraten, die zich óók volop inzet voor deze vorm van discriminatie. Helaas wordt dit zo dus toch tot een moslim"democratie".
Is het de pvv vooral bedoeld om overlast van buitenlanders in het algemeen (zoals Wilders zegt, het hadden ook Canadezen kunnen zijn), de weerstand van de islam democraten is vooral uit eigen cultureel/geloofs belang en heeft niets meer te maken met overlast op zich. Het gaat hier vooral om "ander gedrag", zoals drinken en Poolse kroegen in de buurt van een moskee. En over "inpikken" van "hun" banen. Het mixen van culturen (een uitzondering daar gelaten) komt in zijn algemeenheid hier niet van twee kanten en hebben wij in Seghwaert geen enkele reden tot optimisme dat het deze keer of in deze tijd beter zal zijn.

Gast

#2109

2012-02-26 15:07

Volgens mij vergeet ons geweldige B&W dat WIJ hun salarissen betalen...
Ik denk dat het tijd word om het B&W eens goed hard aan te pakken, ik zeg



DEMONSTRATIE!!!!!!!

Gast

#2110 Re:

2012-02-26 15:41

#2109: -  

Niet alleen betalen wij hun salarissen, hún toekomst zit hoe dan ook goed. Wat te denken van de wachtgeldegeling? Zij misschien in 2014 weg, de burger nog jaren met de gebakken peren. Dus, wat kan hun het schelen? En deze houding blijkt ook uit hun besluitvorming.

Aktie!!! Demonstratie!!!

mea culpa

#2111

2012-02-26 16:42

Als we NU niet ZELF ingrijpen is het voorgoed te laat. Mea Maxima Culpa

Gast

#2112

2012-02-27 23:49

Steekpartij in moskee Vlaardingen. Zie www.actuanieuws.nl

Gast

#2113 He Sip

2012-02-28 00:11

Het lukt mij niet om die encque.. uh.. dinges in te vulluh
SIP

#2114 Re: He Sip

2012-02-28 00:21

#2113: - He Sip

Dit is de link: http://www.surveymonkey.com/s/G7HXJTQ

Misschien lukt het met google Chrome of een andere browser? Of gewoon nog een keer proberen, want de reacties komen nu snel achter elkaar binnen.


Gast

#2115 Re: Re: He Sip

2012-02-28 13:54

#2114: SIP - Re: He Sip 

 

je kan de enquete ook via je smartphone openen en invullen...

Gast

#2116 tv interview: SIP aan tafel met PvdA

2012-02-28 14:16

SIP is samen met Rob Janssen (PvdA) geinterviewd door MeerZoetermeer. Dit wordt uitgezonden op het YouTube kanaal van www.meerzoetermeer.nl. en via de digitale versie van het Streekblad. Wanneer de uitzending plaatsvindt zal kenbaar worden gemaakt via een persbericht in het Streekblad
V.Arken

#2117

2012-03-02 18:02

DEMONSTRATIEEE!!!!

Gast

#2118 Re: Demonstratie

2012-03-03 01:32

#2117: V.Arken -  

 

samen met de aanhangers van jjmusichouse, de mazzel, enz. Iedereen is weleens bedonderd door deze gemeente...
realist

#2119

2012-03-03 21:11

Aktie!!! Demonstratie!!!

Gast

#2120

2012-03-04 21:28

Geen twee gebedshuizen naast elkaar binnen een bepaalde straal en zeker niet als dit ten koste gaat van het groen in de wijk en daardoor de dieren
Buurtbewoner in protesterend Seghwaert

#2121 Goed bezig!

2012-03-05 10:05

Beste mensen, we laten ons niet uit het veld slaan. Er zijn goede argumenten. Sluit je aan bij SIP en doneer! De strijd gaat door en we zullen de gemeente een poepie van niveau laten ruiken! De kennis en kunde van de buurtbewoners wordt mijns inziens onderschat. Ik durf de jarenlange strijd wel aan, als het zover komt...Met z'n allen zijn we goed bezig!
A.nti gemeente

#2122

2012-03-05 23:47

Wil niet lullig doen, maar er is niets te vinden op de gemeentesite!
Niks live verslag over de moskee, de link is algemeen en ik kom alleen maar online op de geheimhouding bladieblabla in de raadszaal, zie nietsssssssss over de moskee welke link ik ook aanklik!!!!
Geintje van de gemeente??

Gast

#2123 Re:

2012-03-06 00:09

#2122: A.nti gemeente -

Klopt gaat over de aanschaf van ipads voor de raadsleden.


Gast

#2124 soap

2012-03-06 01:10

Het leuke vind ik dat het een marokkaanse moskee wordt ik durf je nu al te zeggen dat er geen turkse mensen te vinden zijn dadelijk en multicultireel alleen voor de marokaanse mensen in de wijk .Dus laten we het woord multicultireel maar reeel bekijken is alleen een verkoop praatje om deze moskee in onze mik te schuiven .En niet vergeten de vriend van speel die ook in het cda zit en in het bestuur van de moskee en nu voorzitter van de begeidings commissie die wist eerder dan de jehova getuigen dat het stuk grond te koop was en daar schermen ze nu mee .Met voor bedachten raden nee hoor gewoon vriendjes politiek .En het parkeren is opgelost de strook langs de randstadrail o maar hoe je weer op de hoofdweg moet komen is geen probleem als ik alles achter elkaar zet denk ik wat een soap alleen erg jammer dat het in onze wijk is maar we hebben een schoonmaak dag misschien een nieuw bestuur dan is niet alleen de wijk schoon maar heel zoetermeer

Game, set, match

#2125 Moskeedebat verhardt...AD 6 maart 2012 Zoetermeerbijlage

2012-03-06 09:51

Wat is de gemeente naïef ! Ons eerst - en nog steeds- als gebakken lucht behandelen en nu willen lijmen? No way! Ze krijgen door dat de weerstand te groot wordt en ze op alle punten falen bij meerdere schandalen.....de inwoners zijn het zat en de protesten groeien. En dat is niet zo gek als je als gemeenten wijken en gezinnen ontwricht! JJ Music House, VTC, De Mazzel, Manege Oosterheem, Noord AA , de gemeente heeft te veel fratsen uitgehaald! Dat is nu klaar ! Goed zo SIP! Ik steun jullie.