Aanpak blokverwarming Androsdreef - Milosdreef

Quoted post

Petitie comité

#21 Re: Androsdreef 160

2013-04-08 18:54

#19: - Androsdreef 160

Beste Carolien Visser,

Allereerst bedankt voor uw handtekening onder de petitie.

Toen wij aan het rondkijken waren waar de oorzaken kunnen liggen, en wat alternativen zijn voor blokverwarming kwamen wij langs een forum. Hierop stond het zelfde soort verhaal, deze mensen hadden radiatorfolie aangebracht. Hierdoor leek alsof de meters, door de 'reflectie' van de radiatorfolie sneller ging lopen. Ook zijn wij er van overtuigd dat het systeem niet alleen de warmte van de radiator, maar ook de omgevingswarmte meet.

Wij horen graag of u een reactie krijgt van Van 't Hof Rijnland Vastgoedmanagement.

Met vriendelijke groet,

W. Heil, D. Paulissen en G. van der Velden

Reacties


Gast

#31 Re: Re: Androsdreef 160

2013-04-13 08:33:43

#21: Petitie comité - Re: Androsdreef 160

Ik wil voorstellen dat bij het inleveren van de petitie er zoveel mogelijk cijfermatig en ander feitelijkheden worden aangeleverd. Mijn ervaring is dat enkel met rationele argumenten dit soort organisaties te overtuigen zijn.

Dus wellicht is het verstandig om van iedereen die de petitie ondertekend, het verbruik in 2012, stijging verbuik ten opzichte van 2013 en stijging van kosten t.o.v. 2012 te vermelden. Daarbij tevens de hele rare uitschieters extra te onderstrepen. Dan is helder dat we niet een stelletje aanstellers zijn die op elke slak zout leggen of die het leuk vinden om te zeuren, maar dat ier echt iets raars gebeurt.

Mochten wij nog iets horen van eneco of van 't hof rijnland, dan laten we dit uiteraard weten.

 

groet,

C. Visser