Help Lisa en haar familie

Quoted post


Gast

#3

2013-05-06 20:19

Niet iemand/gezin na 10 jaar terug sturen, deze mensen doen helemaal niets verkeerd, begin eerst met de vreemde criminelen terug sturen (buitenlanders die zich niet kunnen aanpassen aan onze maatschappij).
Deze mensen wonen in belgië en laat hun hier leven en doen zoals de rest. deze mensen betalen belastingen, gaan werken, stelen niet, etc.. waarom terug sturen dan als ze eerst de bij "criminelen" moeten beginnen, daar is werk genoeg!!

Reacties

Jongere die zich afvraagt waar het met de wereld heen gaat..

#72 Re:

2013-05-08 11:37:56

#3: -

Groot gelijk! Dit zijn geen mensen die van ons komen profiteren of ons land kwaad doen, integendeel! En dan nog die kinderen uit elkaar trekken.. Verschrikkelijk gewoon! Als je iemand wil terugsturen, ofwel meteen aan de grens terug ofwel mogen blijven voor altijd!

Gilbert Desmet

#140 Re:

2013-06-10 09:55:55

#3: -  

 Alles bij mekaar is "Lisa" het slachtoffer van een genadeloze vreemdelingenpolitiek en uitzettingspolitiek. Dat soort politiek is tot stand gekomen onder druk van onze twee extreem-rechtse partijen, die vreemdelingen gecriminaliseerd hebben. Diegenen die hier nu het hardste schreeuwen over "criminelen" liggen mee aan de basis van het ellendige lot van "Lisa"; zij hebben die partijen ofwel aan de macht gebracht of minstens gesteund! Nu niet huilen dus!