BEERSE - Nieuwe parallelweg als ontsluitingsweg voor vaste brug

Quoted post


Gast

#25

2014-02-17 10:14

Het is niet meer dan juist dat iedereen ook zijn rust moet kunnen vinden, ook rustig in de tuin moet kunnen zitten en met vriend en/of gebuur een babbeltje kunnen slaan bij een lekker tas koffie of een pintje.
Zoiets is niet mogelijk wanneer er zoveel straatlawaai is (vooral van het vrachtvervoer) zonder naar mekaar te moeten roepen. Uit ervaring weet ik waarover het gaat. Ook de Antwerpseweg deelt in die klappen. Bij ons is een bufferzone voorzien van 8 m. maar ze wordt niet benut. Als je daar dan voorstelt om tenminste bladhoudende struiken te plaatsen om het geluid te dempen, de inkijk te beperken en door de bladeren die in de dag de uitlaatgassen opnemen en ze 's nacht als nieuwe zuurstof terug in de atmosfeer te brengen wordt je uitgelachen. Zelfs een berm of een geluidsmuur willen ze niet plaatsen. Reden? Dat kan niet want dan verander je het uitzicht van de omgeving en dan moet je een bouwvergunning hebben!!! WEL GEMEENTEBESTUUR DOE DIT DAN; DAT IS JUIST JULLIE TAAK of mogen wij niet een beetje comfort hebben?

Reacties


Gast

#49 Re:

2014-05-13 19:24:14

#25: -

Gy hebt gelyk .ik sta volledig achter uw voorstel maar het bestuur heeft er geen oren naar. Betaal maar belastingen en daarna moet ge zwygen