PVV stemmers zijn geen neonazi's!!

Quoted post

ekki

#199 Re: Re: Re: weg met de kanslozen!

2014-05-27 21:52

#186: De boemerang - Re: Re: weg met de kanslozen!

De partij structuur geeft geen garantie voor zijn democratisch gehalte in de samenleving. Getuige wel de NSDAP. Of de SDAP, de voorloper van de PvdA. En als je een beetje weet wat er in die laatste partij gebeurt is oa ten tijde van Kok, dan matig je je in het gebruik van democratie in combinatie met socialistische partijen. En zo kun je ALLE partijen langslopen. Daarnaast is het criminele gehalte van de gevestigde partijen onvoorstelbaar groot. Zie hiervoor de rechtszaken aangaande AL deze partijen. Dus als dat serieus een criterium voor je is, dan blijft voor jou de PVV als kandidaat over.

Aangaande dictators hoop ik wel dat je je realiseert dat wat "nazi" genoemd wordt in feite socialisme is. En dat wat "fascisme" genoemd wordt eveneens socialisme is. Je kunt Adolf op YouTube vinden waar hij zeer duidelijk zegt "Wir sind Socialisten und die Kommunisten sind unsere Freunden." en Mussolini was redacteur van een links tijdschrift.

Dus de term "neo-nazi" is een beetje amusant, daar het aangeeft het gebrek aan verstand, van de linkse Gutmenschen.

 

 

 

Reacties

De boemerang

#205 Re: Re: Re: Re: weg met de kanslozen!

2014-05-28 04:03:34

#199: ekki - Re: Re: Re: weg met de kanslozen! Aangaande dictators hoop ik wel dat je je realiseert dat wat "nazi" genoemd wordt in feite socialisme is. En dat wat "fascisme" genoemd wordt eveneens socialisme is. Je kunt Adolf op YouTube vinden waar hij zeer duidelijk zegt "Wir sind Socialisten und die Kommunisten sind unsere Freunden." en Mussolini was redacteur van een links tijdschrift.

U heeft er hopelijk geen moeite mee dat ik niet in discussie ga met iemand die de politieke kennis van een bezemsteel heeft?Daarbij mijn excuses aan alle bezemstelen want ik doe hen schromelijk tekort.