PVV stemmers zijn geen neonazi's!!

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie PVV stemmers zijn geen neonazi's!!.

ekki

#201 Re: Re:

2014-05-27 22:28

#190: De boemerang - Re:

Kan het zijn dat je aan het linkeroog blind bent en aan het linkeroor doof, Boomerang?

Alleen al aangaande marocs zijn er van pvda zijde aardig wat "missertjes" op te tekenen. En wat vind je van de uitspraken van Harry van Bommel? En je zou ze niet de kost moeten geven al die parlementariërs die anti-semitisch zijn. Maar dat vind jij natuurlijk geen probleem vanwege bovengenoemde mankementen.

Is het kwetsend als je een moordenaar een moordenaar noemt? Misschien wel. Maar het is wel de waarheid. En dat is waar het in onze rechtsspraak om gaat. Termen als "kwetsend" en aanverwant zijn subjectieve, emotionele termen. Die zijn niet gedefinieerd. En alleen al om die reden horen ze in de rechtsspraak niet thuis. Laat je dat toch toe, dan hol je de rechtsspraak uit. Wat dan resteert is een subjectieve rechtsspraak waar je alle kanten mee op kunt. Dat kan ook voor jou gevaarlijk worden. Als je je dat realiseert, zul je actief je tegen politiek "correct" verzetten. Net als PVV aanhangers zoals ondergetekende. Immers het is zo koud in de Siberische strafkampen...

 

ekki

#202 Re: Re:

2014-05-27 22:31

#191: De boemerang - Re:

Doe dat beetje extra denkwerk, Boomerang, en je kunt tot ons zinnigen behoren...

 

ekki

#203 Re:

2014-05-27 22:43

#192: De boemerang -

Neo-nazi zijn socialisten.

 

Krom en selectief. Tja blind aan linkeroog en doof aan linkeroor.

Enkelen van hen zijn crimineel", zoals jij dat noemt, daar valt dus 90% van de Rotterdamse marocs onder.

Dus wat jij hier stelt is vele malen krommer.

Willen we het rechter maken, dan kunnen we beter maar alle marocs naar huis sturen. Dat is een fout van 10%. Door ze hier te houden, zoals jij voorstelt, maak je een fout va 80%.

 

ekki

#204 Re: Re:

2014-05-27 23:07

#193: De boemerang - Re:

Partijstructuur zegt niets over functioneren in de politiek. Zie NSDAP, SDAP, PvdA.

En als we het hebben over dat functioneren in de praktijk, vertel eens Boomerang, vind jij het een goede zaak dat er gefraudeerd wordt met stemmen tellen? Wil je werkelijk een dictatuur? Want daar schuren we namelijk al dicht bij aan.

Over het nuanceren. Wilders hoeft niets te nuanceren. De veruit grootste meerderheid der moorse buitenlanders is in contact geweest met de politie. En dat zijn getallen van jouw eigen club, na nog verfraaid te zijn geworden. In werkelijkheid is het nog veel erger. En dat is niet alleen in NL, maar overal in het westen. Amerika, Australië, Europa, Rusland. Natuurlijk is het vreselijk om een crimineel crimineel te noemen, maar hoe zit het met de slachtoffers? Dat interesseert jou niet, want die zijn blank?! Dat is racisme!

Ik zal je de hele mikmak besparen want het wordt voor hier teveel. Maar één voorbeeld is dat er in Duitsland 1 blank kind PER DAG wordt vermoord door buitenlanders. Mensen met linkse inslag zijn medeplichtig aan deze genocide op ons in eigen land. Ga je het pas begrijpen als iemand van jouw familie een beurt krijgt? Dan is het voor diegene te laat...

Aldus ga nadenken Boomerang. Laat de oude Drees niet voor niets gewaarschuwd hebben. Er zijn dingen gaande die een echte socialist pertinent afkeurt.

 

De boemerang

#205 Re: Re: Re: Re: weg met de kanslozen!

2014-05-28 04:03

#199: ekki - Re: Re: Re: weg met de kanslozen! Aangaande dictators hoop ik wel dat je je realiseert dat wat "nazi" genoemd wordt in feite socialisme is. En dat wat "fascisme" genoemd wordt eveneens socialisme is. Je kunt Adolf op YouTube vinden waar hij zeer duidelijk zegt "Wir sind Socialisten und die Kommunisten sind unsere Freunden." en Mussolini was redacteur van een links tijdschrift.

U heeft er hopelijk geen moeite mee dat ik niet in discussie ga met iemand die de politieke kennis van een bezemsteel heeft?Daarbij mijn excuses aan alle bezemstelen want ik doe hen schromelijk tekort.

De boemerang

#206 Re: Re: Re:

2014-05-28 04:05

#204: ekki - Re: Re: Partijstructuur zegt niets over functioneren in de politiek. Zie NSDAP, SDAP, PvdA.

Partijstructuur zegt alles over het functioneren in de politiek. De eerste had een dictatoriale partijstructuur en bracht een dictatuur voort. De beide overigen hadden en hebben een democratische partijstructuur en functione(e)r(d)en binnen een democratisch bestel.

U mag gerust een keer nadenken voordat u iets roept. Gun uzelf die vrijheid van meningsvorming.

De boemerang

#207 Re: Re:

2014-05-28 04:09

#203: ekki - Re: Krom en selectief. Tja blind aan linkeroog en doof aan linkeroor.

In dat geval zou ik alleen rechts zien en horen. Enig idee wat dat voor de rest van uw conclusies betekent? Graag even nadenken voordat u iets roept. U komt namelijk anders zo dom over.

De boemerang

#208 Re: Re: weg met de kanslozen!

2014-05-28 04:21

#198: ekki - Re: weg met de kanslozen!

"Fortuyn is dood omdat linkse partijen hem vermoord hebben.

Dat zou voor weldenkende mensen reden zijn om eens wakker te worden en te beseffen, dat stemmen op partijen die de "democratie" middels moord bedrijven, misschien toch niet zo'n verstandig iets is en zeker geen betere toekomst brengen zal."

Lees dit a.u.b. zelf nog een keer na en probeer dan te tellen hoe ongelooflijk veel denkfouten u in niet meer dan drie regeltjes weet te maken. Foei, foei, foei. Gun uzelf toch de luxe van het denken.

 

de Hollander

#209

2014-05-28 06:36

Alles wat je zegt dat ben je zelf...
Een spreekwoord dat de lading aardig dekt.
De boemerang

#210 Re:

2014-05-28 11:00

#209: de Hollander - Alles wat je zegt dat ben je zelf...
Een spreekwoord dat de lading aardig dekt.

U bedoelt dat Ekki doof is aan het linkeroor en blind aan het linkeroog? Zover wilde ik nu ook weer niet gaan.

Niet iedere uitdrukking (want het is geen spreekwoord) dekt de lading.

De boemerang

#211 Re: Re: Re:

2014-06-05 19:20

#204: ekki - Re: Re: En als we het hebben over dat functioneren in de praktijk, vertel eens Boomerang, vind jij het een goede zaak dat er gefraudeerd wordt met stemmen tellen? Wil je werkelijk een dictatuur? Want daar schuren we namelijk al dicht bij aan.

Nee, 'tuurlijk is het geen goede zaak als er gefraudeerd wordt met het tellen van stemmen. Maar is er wel gefraudeerd met het tellen van stemmen? Ik heb dat geluid van niemand anders dan van de populisten gehoord en die in Frankrijk waren heel snel heel erg stil toen bleek dat ze gewonnen hadden. Zijn er aanwijzingen dat er gefraudeerd is? Zo ja, laat ze zien en doe aangifte. Zo nee, spaar de gemeenschap voor de extra kosten van het onnodig opnieuw moeten tellen.

Over het nuanceren. Wilders hoeft niets te nuanceren. De veruit grootste meerderheid der moorse buitenlanders is in contact geweest met de politie. En dat zijn getallen van jouw eigen club, na nog verfraaid te zijn geworden. In werkelijkheid is het nog veel erger. En dat is niet alleen in NL, maar overal in het westen. Amerika, Australië, Europa, Rusland. Natuurlijk is het vreselijk om een crimineel crimineel te noemen, maar hoe zit het met de slachtoffers? Dat interesseert jou niet, want die zijn blank?! Dat is racisme!

Als Wilders niets hoeft te nuanceren, waarom was dan precies het nuanceren zijn kernpunt van de persverklaring die vrijdag na het beruchte oproerkraaien?

Veruit de grootste meerderheid? Wat een onzin. Laat mij die cijfers zien en slik uw woorden in. U weet zelf dat u liegt, dat u doelbewust overdrijft om uw argument ook maar het kleinste beetje draagkracht mee te geven. Getallen van mijn eigen club? Wie is mijn club? Ook dat hoor ik graag van u, want ik zou het zelf niet weten. En uw insinuatie als zou ik racistisch bezig zijn, omdat de slachtoffers mij niet interesseren, want blank, is al te belachelijk voor woorden. w woorden zijn racistisch, want u gaat er per definitie vanuit dat ik niet blank zou zijn en dus discrimineer. Ik eis dan ook uw excuses, namens mijzelf, namens de gehele blanke gemeenschap en namens elke andere gemeenschap, want mensen als u zullen altijd alle kleuren, geloven, culturen, overtuigingen en meningen uiteen drijven en tegen elkaar opzetten.

Aldus ga nadenken Boomerang. Laat de oude Drees niet voor niets gewaarschuwd hebben. Er zijn dingen gaande die een echte socialist pertinent afkeurt.

Ik verzoek u de naam van de heer Willem Drees sr. nooit meer te besmeuren voor uw vijle doel. U heeft het lef om de heer Drees in één adem te noemen met fascisten, nazisten en andere landverraders, mensen waarvoor hij inderdaad altijd gewaarschuwd heeft en tegen wie hij altijd gevochten heeft. Maar u heeft eerder al duidelijk laten zien het politieke benul van een bezemsteel te hebben, dus waar hoop ik op?

Tenslotte: welke democratie verwacht u van een man die zijn eigen partij dictatoriaal bestuurt, die in zijn eigen partij geen nkele vorm van democratie toelaat? En u wil Nederland waarschuwen voor dictatuur?!?

De boemerang

#212 Re: Re:

2014-06-05 19:22

#203: ekki - Re: Neo-nazi zijn socialisten.

Ik bedoel maar. En appels zijn bananen, hè?

De boemerang

#213 Re: Re: Re:

2014-06-07 12:17

#201: ekki - Re: Re: Termen als "kwetsend" en aanverwant zijn subjectieve, emotionele termen. Die zijn niet gedefinieerd. En alleen al om die reden horen ze in de rechtsspraak niet thuis.

Toch wel, daar zijn namelijk rechters voor om van geval tot geval te interpreteren of uitspraken/meningen grenzen overschrijden.

Laat je dat toch toe, dan hol je de rechtsspraak uit. Wat dan resteert is een subjectieve rechtsspraak waar je alle kanten mee op kunt.

Absoluut niet. De rechtspraak wordt daarmee alleen maar rijker. De realiteit valt nu eenmaal niet langs voorafbepaalde meetlatjes te leggen. Er is geen zwart/wit, alles is een tint van grijs. Als dat niet het geval was, dan had een boekhouder rechter kunnen zijn.

Als ik mij zou verzetten tegen "politiek correct" te willen zijn, dan zijn er nog wetten en fatsoensnormen, gewoon intermenselijke etiquette, die mij verbieden om als een beest uit te halen naar wat u niet bevalt en daarbij niemand ontzien die ook maar zijdelings een gemeenschappelijke noemer heeft met wat u niet bevalt. U bent niet het centrum van het heelal en Wilders is dat evenmin. Als u vindt dat u een plaats in dit universum verdient, dan verdient iedereen dat — ook degene die anders denkt, anders voelt, anders is dan u.

De boemerang

#214 Re:

2014-07-15 19:08

#202: - Doe dat beetje extra denkwerk, Boomerang, en je kunt tot ons zinnigen behoren...

Waarom laat u dan uw denkwerk over aan de geblondeerde roeptoeter? Meent u werkelijk 'zinnig' te zijn als u alles naroept wat hij u voorkauwt?

Als mijn walging niet zo groot zou zijn voor mensen die doelbewust weigeren voor zichzelf te denken, dan zou ik mogelijk meelij voelen.

De boemerang

#215 Re:

2014-07-15 19:15

#1: - men kan te ver gaan ,moord of wangedrag met elkaar vegelijken is toch wel heel triest ongeacht hoe men over Wilders denkt ,even geschiedenis leren .

Ook Hitler begon met dit soort 'wangedrag'… De vergelijking is niet zo vergezocht.

Ik daag jullie uit om dan eindelijk eens te bewijzen dat jullie geen neonazi's zijn. De voorlopige tussenstand is in ieder geval niet bepaald gunstig voor jullie en de voorkeur van jullie Poederpruik voor openlijk rasistische en antisemitische partijen in Europa maakt de stand alleen maar hopelozer. Succes!


Gast

#216

2014-07-26 16:17

makkelijke term gecreerd door links om afstoot van het volk te stimuleren.
Pvv is NIET racistisch, Pvv is NIET te vergelijken met het nazi regime.
Pvv stemmers zijn patriotten!
De boemerang

#217 Re:

2014-07-27 15:35

#216: - makkelijke term gecreerd door links om afstoot van het volk te stimuleren.
Pvv is NIET racistisch, Pvv is NIET te vergelijken met het nazi regime.
Pvv stemmers zijn patriotten!

Weet u wat "makkelijk" is? Altijd naar links wijzen als jullie iets niet bevalt. De PVV is wel degelijk racistisch, discrimineert wel degelijk en toont wel heel erg veel paralellen met het nazi-regime en haar leider.

Nazis waanden zich ook patriot. Een patriot is iemand die alles binnen zijn grenzen met hand en tand verdedigt tegen alles van buiten die grenzen. Daarmee zijn discriminatie, racisme en xenofobie al in de definitie opgesloten. En net zoals de nazis in hun blindheid geen kwaad woord wilden horen over hun leider en daarmee hun eigen land uiteindelijk kapot gemaakt hebben, zo is ook Wilders heel hard op weg om ons land heel veel onherroepelijk schade te berokkenen, met hulp van de koploze kippen die kritiekloos achter hem aanlopen.

Dus: de vergelijking is zeker niet vergezocht.

 


Gast

#218 Re: Re: Re:

2014-07-30 08:06

#202: ekki - Re: Re: Doe dat beetje extra denkwerk, Boomerang, en je kunt tot ons zinnigen behoren...

Om te voorkomen dat ik tot dat zooitje "zinnigen" zou gaan behoren, zou ik nu nog een lobotomie aanvragen.


Gast

#219 Re: Re: Re: Re:

2014-08-01 21:03


Gast

#220

2014-08-08 17:37

Dion Graus getrouwd in gothicstijl

 

PVV-Tweede Kamerlid Dion Graus is vrijdagmiddag in Roermond in het huwelijk getreden met zijn vriendin en manager Joyce Schmeytz. De politicus droeg tijdens de inzegening een lange zwarte fluwelen mantel met een groot paars kruis op zijn rug. Ook zijn kersverse vrouw was gehuld in dergelijk gewaad.

 

Na het wettelijk huwelijk, dat werd voltrokken in de kapel aan De Weerd in Roermond, verplaatste het gezelschap met onder meer Geert Wilders als getuige van Graus zich naar Asselt, waar de kerkelijke inzegening plaatsvond.

 

 

Nee, die staat met twee benen in de realiteit.

 


Gast

#221

2014-09-11 14:15

 Waarom neemt Wilders dan geen afstand van bijvoorbeeld Pro Patria of het Identitair Verzet, die openlijk fascistisch/nazistisch zijn. Waarom roept Wilders dan precies deze mensen op om in grotere getale straks op 20 september in Den Haag rotzooi te gaan trappen? Waarom zitten er zoveel gasten vanuit deze bewegingen in de PVV?

Tuurlijk zijn de PVV-ers neonazi's en de aanhangers van de PVV steunen dus wel degelijk het neonazisme in Nederland. En als je vindt van niet, bewijs dan het tegendeel! En dwing Wilders ertoe om openlijk en definitief afstand te nemen van iedereen die riekt naar fascisme of nazisme! Nationaal en internationaal.

Snar

#222 Snar

2014-09-11 17:52

Hulde voor het nieuwe geluid van de PVV!!

http://www.youtube.com/watch?v=oKIKjCjcGZk

 

Hiermee geeft deze partij aan serieus naar de kritische geluiden uit de samenleving te luisteren en deze te verwoorden in echte PVV-taal!

Chapeau!


Gast

#223 Re: Snar

2014-09-11 23:04

#222: Snar - Snar 

 Was die bende maar zo humoristisch …

Snar

#224 Re: Re: Snar

2014-09-12 10:01

#223: - Re: Snar 

 De Russen vinden van wel! ;-)

 

https://www.youtube.com/watch?v=b6OqEz4rCDI

 

 


Anonymous

#225 Onderwerp

2014-09-12 11:53

 Beetje overbodig die commentaren bij een petitie waar in de laatste drie en een halve maand welgeteld 2 (twee!) personen getekend hebben.

Nog een beetje meer overbodig om een dergelijke petitie open te houden…