PVV stemmers zijn geen neonazi's!!

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie PVV stemmers zijn geen neonazi's!!.


Gast

#176

2014-03-23 08:46

Ik ben geen nazi. En mijn opa's, oma's en overgroot opa's en oma's. Draaien zich om in hun graf bij deze vergelijking.
Mijn stem blijf je houden Geert Wilders

Gast

#177

2014-03-23 09:05

De media moet is gaan stoppen met elke keer de aanval op de PVV,en de grootste oproerkraaiers zijn toch echt wel de PVDA in plaats van alles het hand boven het hoofd te houden iedereen als gelijke behandelen.Als ze dat hadden gedaan was dit wat Wilders doe nooit nodig geweest,maar nee die Marokkanen zijn zo zielig.Nou mooi niet de ouderen die nu alles krijt raken en de mensen die elke dubbeltje moeten om draaien waardoor soms kinderen geen gewoon eten hebben die zijn pas zielig dankzij deze regering

Gast

#178

2014-03-23 12:47

Natuurlijk zijn de PVV stemmers geen nazi's!!!
weg met de kanslozen!

#179 weg met de kanslozen!

2014-03-23 14:33

Goh toch nog een handjevol kanslozen die achter de PVV blijft aansjokken. Dingen roepend over volk en vaderland en dan in een adem met zoveel mogelijk spelfouten zeggen dat ze geen (neon???lichtgevend tuig???) nazi zijn. Hoe dom ben je dan? Blijf maar lekker op blonde greet stemmen hoor eikeltjes. Het zijn toch weggegooide stemmen. En het maakt echt niet uit wie er wel gaat regeren. Zelfs als dat blonde greet zou zijn zouden jullie nog steeds behoren tot kansloze tokkies die wij normale nederlanders liever kwijt dan rijk zijn en die nooit iets zullen bereiken in het leven en altijd jaloers zullen zijn op anderen. Jullie leven was, is en blijft volkomen kut en zinloos. Wie er ook regeert. Doet de laatste pvv-aanhanger even het licht uit?


Gast

#180

2014-03-23 14:58

De vrijheid van meningsuiting is het belangrijkste erfgoed van onze democratie.
Mensen ( mag geen criminele Marokaantjes zeggen) die gastvrij leven in onze samenleving verzieken de boel hier.
NEDERLAND wordt wakker.
forzageert

#181 Re: weg met de kanslozen!

2014-03-23 15:03

#179: weg met de kanslozen! - weg met de kanslozen!

Ooh zijn wij dan kansloos ???

Sluit je lekker aan bij die jihad gasten

Leve geert wilders

Leve pim fortuyn

Leve de democratie

Weg met het crimine moslimgespuis en alles die hen aanhangt

Weg met de kanslozen!

#182 Re: Re: weg met de kanslozen!

2014-03-23 15:06

#181: forzageert - Re: weg met de kanslozen!

crimine????is ook moeilijk he? dat Nederlands als je tot de groep van kansloze PVV-tokkies behoort. Succes met je krantenwijk!

weg met de kanslozen!

#183 weg met de kanslozen!

2014-03-23 15:18

mooie forza... met z'n crimine....het forza van de nuttelozen en kanslozen. Wordt wakker malloot! Fortuyn is dood Geert Wilders kan niks voor je doen want is volkomen kansloos net als jij. Waarmee overigens dan wel weer je derde wens uitkomt en de democratie gered is. Als jij met die 3 andere overgebleven tokkies je nou even laat wegsaneren uit deze maatschappij waarin je toch geen enkel nut hebt en alleen maar voor overlast zorgt, dan maken wij er met de rest weer een fijn land van.


Gast

#184 Nog een boemerang

2014-03-23 23:28

De vrijheid van meningsuiting is inderdaad een groot recht en één van de pijlers van de democratische rechtsstaat. Het zou menigeen sieren zich eens te verdiepen in dit recht en wat de democratische rechtsstaat nu werkelijk betekent. De vrijheid van meningsuiting betekent bijvoorbeeld NIET dat u maar wat in het wilde weg kunt roepen en u vervolgens verstoppen achter wat u denkt dat uw recht is. Heb je enig idee hoeveel mensen hun leven gelaten hebben bij hun nooit aflatend gevecht om dit en de andere grondrechten ook voor u en uw nakomelingen een gegeven is?

Het mag nooit zo zijn dat dat zwaar bevochten recht nu bezoedeld wordt door een politicus met geen ander oogmerk dan van zijn leven nooit één dag te hebben hoeven werken, omdat in Nederland ruim voldoende simpele zielen rondlopen die hem telkens weer in een kamerzetel hijsen. Deze politicus zit niet in die kamer en gedoogde niet dat minderheidskabinet om uwentwille, maar enkel voor zichzelf. Juist daarom roept die man telkens weer wat u wil horen, want daarmee koopt hij zichzelf weer vier jaren kamer. En juist daarom had diezelfde man er zo vreselijk weinig moeite mee om het HARDE programmapunt meteen na de verkiezingen door het toilet te spoelen om toch vooral een zegje mee te mogen doen in Rutte I. En juist daarom liep diezelfde politicus weg uit Rutte I bij de eerste de beste horde die genomen moest worden, want de last van verantwoordelijkheid kan niet door zijn smalle schouders gedragen worden. En juist daarom heeft diezelfde politicus zijn partij dusdanig ingericht dat iedereen, behalve hijzelf, door de partij aan de kant gezet kan worden, precies zoals elke despoot zich zijn omgeving inricht.

Is het u nooit opgevallen, dat de aanhangers van de PVV voortdurend dezelfde argumenten aandragen, die doorgaans absoluut geen argument zijn en in de andere gevallen als argument paradox in zichzelf zijn, maar waarvan in ieder geval geen enkele aanhanger mij ooit heeft duidelijk kunnen maken waarom, hoe of wanneer dat nu argument zou zijn. Valt het u ook niet op, dat iedere PVV aanhanger het steeds weer heeft over "de Nederlandse normen en waarden" waaraan "de Marokkaan" zich niet zou hebben aangepast, maar zelf blijk geeft die "normen en waarden" niet te kunnen definiëren en in ieder geval "tolerantie" als beslist geen Nederlandse waarde tentoonspreiden.

Ik roep die mensen op, die zichzelf geen neo-nazi wensen te noemen, om eindelijk uw ogen te openen, eens voor uzelf na te denken en niet de eerste de beste blatende politicus na te bauwen. U mag denken en de rest van Nederland zou u dankbaar zijn als u het zou doen.

Ger Mania

#185 Re: Re: Re: 2

2014-03-24 14:14

#62: vredige samenleving - Re: Re: 2

zeg dat tegen die gast ie zo trots op z'n opa is.

De boemerang

#186 Re: Re: weg met de kanslozen!

2014-03-26 19:10

#181: forzageert - Re: weg met de kanslozen!

"Leve geert wilders

Leve de democratie"

U begrijpt toch zeker wel, dat dit elkaar tegenspreekt? Iemand die zijn partij dusdanig inricht dat iedereen geroyeerd kan worden behalve hij, dus een allesbehalve democratische partijstructuur hanteert, kan onmogelijk opereren binnen de grenzen van de democratie. Hij toont immers nu al dat hij de democratie zeker niet respecteert. Zoals geen enkele dictator ooit democratie gerespecteerd heeft.

Beste PVV-aanhangers, jullie mogen dan misschien geen neo-nazi's zijn, maar leer toch eindelijk eens voor jezellf denken. Als je blijft volharden in het gedachteloos nakauwen wat blonde Greet jullie in de mond legt, dan zullen jullie de vergelijking met neo-nazi's nooit kunnen afschudden. De bal ligt helemaal bij jullie.

De boemerang

#187 Re: stigmatisering/discriminatie

2014-03-26 21:05

#163: een gekrenkte Hollander - stigmatisering/discriminatie

"Ik ben het zat om gestigmatiseerd en gediscrimineerd te worden in EIGEN land."

Dan weet je precies hoe de Nederlander van Marokkaanse afkomst zich voelt. Begrijp je nu waarom al die ophef?

De boemerang

#188 Re:

2014-03-26 21:11

#5: -

"mijn vader heeft 104 moffen afgeschoten in de oorlog dat is mijn reactie en daarom stem ik pvv die staat voor recht van het volk van (NEDERLAND)  GEERT SUCCES met al het tuig het land uit rotte hoe snel gaat het gebeuren"

"Och de PVV,ers zijn nog net volk."

Die twee reacties wilde ik toch even naast elkaar zien. Kijken of het rijmt, maar niks hoor.

De boemerang

#189 Re:

2014-03-26 21:16

#18: -

"Wilders bedoelde natuurlijk CRIMINELEN Marokkanen"

Maar dat zei 'ie (bewust) niet.

De boemerang

#190 Re:

2014-03-26 21:28

#93: -

"de enige 2 fouten die Wilders heeft gemaakt is dat hij geen "criminele Marokkanen" zei en dat ie geen "allochtonen" maar "Marokkanen" zei. voor de rest zie ik niet in waarom hij zijn mening niet mag uiten"

Tuurlijk mag hij zijn mening uiten, maar dan wel op een correcte, verantwoorde en niet kwetsende manier. En vanwege die twee fouten was zijn uiting niet verantwoord, niet correct en wel degelijk bewust kwetsend. Dit is onacceptabel en zeker van iemand die deel uitmaakt van de volksvertegenwoordiging en dus een voorbeeldfunctie heeft. Misschien dat Greet de verantwoordelijk eens op dient te pakken die hoort bij de functie die hij heeft?

De boemerang

#191 Re:

2014-03-27 21:51

#3: -

"elk zinnig mens neemt het voor ons op"

Valt mij op hoe vreselijk weinig zinnige mensen er dan toch zijn.

De boemerang

#192

2014-03-28 10:38

"PVV stemmers zijn geen neonazi's!!"

Doordat alle PVV-stemmers worden weggezet als neo-nazi's voelt u zich gediscrimineerd. Waarschijnlijk terecht, want niet alle PVV-stemmers zullen neo-nazi's zijn. Maar u vindt het wel terecht dat alle Marokkanen worden gedeporteerd, omdat enkelen van hen crimineel gedrag vertonen? Het moet toch zelfs u opvallen dat dit wel heel erg krom en selectief denken is.

Denk voor uzelf en bauw niet gedachteloos de slogans na die blonde Greet naar u toeslingert. Gun uzelf die vrijheid van meningsvorming.

De boemerang

#193 Re:

2014-04-04 20:29

#24: -

"Ik stem PVV en naties zijn heel iets anders ik vind jammer dat die mensen iets roepen zonder te weten wat.. volgens mijn hebben hun in de geschiedenis les geslapen of een dag gespijbeld ..."

Zoals u sliep tijdens de les Nederlands?

U durft te spreken over 'roepen zonder te weten wat'? Ik hoor van de PVV en haar aanhang niets anders dan loze kreten over 'vrijheid van meningsuiting' en 'democratie', zonder dat de heer Wilders zijn eigen partijleden enige vorm van vrijheid van meningsuiting of democratische inspraak in de partij gunt. Ik hoor van de PVV en haar aanhang niets anders dan loze kreten over 'demoniseren', 'PVV bashen en 'een hetze voeren tegen de PVV', terwijl de PVV zelf niets anders doet tegen ander partijen en grote delen van de bevolking.

Hoe schat u Wilders in, dan? In het wilde weg iets roepen en als er ophef ontstaat, enkele dagen later roepen dat hij nog steeds achter zijn woorden staat en die niet terugneemt, maar vervolgens wel dusdanig nuanceert, dat ze minder schadelijk lijken. Met andere woorden, hij neemt ze wel terug en staat er niet meer achter, want hij brengt nuances aan. Als hij 'vuurrood' minder fel maakt, is het geen 'vuurrood' meer. echter, dat neemt niet weg dat hij wel degelijk de dingen gezegd heeft, zoals hij ze gezegd heeft.

En 'naties' zijn inderdaad heel iets anders. Maar daar ging het hier niet over. Wel bij de les blijven.


Gast

#194 Re:

2014-04-10 07:11

De boemerang

#195 Re:

2014-04-10 16:45

#135: -

"Een hond die in de paardenstal word geboren is geen paard. Dus een Marokkaan die in Nederland word geboren is ook geen Nederlander."

Een vergelijking, erger nog: gevolgtrekking, die helemaal nergens op slaat. Nederlander kun je worden, paard niet. Gewoon maar iets roepen dat quasi lekker bekt, maakt het daarom nog niet correct.

De boemerang

#196 Re:

2014-04-25 14:39

#154: -

"ben ik daarom rascist?"

Ja.

ekki

#197 Re: Re: Re: weg met de kanslozen!

2014-05-27 21:14

#182: Weg met de kanslozen! - Re: Re: weg met de kanslozen!

Nou doet #181 leuk mee met die taal onvaste buitenlanders en dan ga jij dat sociale gedrag afkatten. Daarmee maak je eveneens die buitenlanders belachelijk. Daar zullen ze niet blij mee zijn.

En de krantenwijk die je #181 toedicht maakt in ieder geval dat hij werkt. Neem daar eens een voorbeeld aan...

ekki

#198 Re: weg met de kanslozen!

2014-05-27 21:27

#183: weg met de kanslozen! - weg met de kanslozen!

Fortuyn is dood omdat linkse partijen hem vermoord hebben.

Dat zou voor weldenkende mensen reden zijn om eens wakker te worden en te beseffen, dat stemmen op partijen die de "democratie" middels moord bedrijven, misschien toch niet zo'n verstandig iets is en zeker geen betere toekomst brengen zal.

 

ekki

#199 Re: Re: Re: weg met de kanslozen!

2014-05-27 21:52

#186: De boemerang - Re: Re: weg met de kanslozen!

De partij structuur geeft geen garantie voor zijn democratisch gehalte in de samenleving. Getuige wel de NSDAP. Of de SDAP, de voorloper van de PvdA. En als je een beetje weet wat er in die laatste partij gebeurt is oa ten tijde van Kok, dan matig je je in het gebruik van democratie in combinatie met socialistische partijen. En zo kun je ALLE partijen langslopen. Daarnaast is het criminele gehalte van de gevestigde partijen onvoorstelbaar groot. Zie hiervoor de rechtszaken aangaande AL deze partijen. Dus als dat serieus een criterium voor je is, dan blijft voor jou de PVV als kandidaat over.

Aangaande dictators hoop ik wel dat je je realiseert dat wat "nazi" genoemd wordt in feite socialisme is. En dat wat "fascisme" genoemd wordt eveneens socialisme is. Je kunt Adolf op YouTube vinden waar hij zeer duidelijk zegt "Wir sind Socialisten und die Kommunisten sind unsere Freunden." en Mussolini was redacteur van een links tijdschrift.

Dus de term "neo-nazi" is een beetje amusant, daar het aangeeft het gebrek aan verstand, van de linkse Gutmenschen.

 

 

 

ekki

#200 Re: Re: stigmatisering/discriminatie

2014-05-27 22:04

#187: De boemerang - Re: stigmatisering/discriminatie

Een Nederlander van turks/marokaanse afkomst heeft een turks of marokaans paspoort. Dat maakt hen dus turk of marokaan. En dat zijn buitenlanders.

Verder ben ik bang dat jij niet helemaal goed begrijpt hoe zij zich voelen. Als je hen Nederlander noemt, dan voelen zij zich zwaar beledigd. Dat zijn smerige kafirs, waar ze overigens ook jou toe rekenen, hoezeer je hen ook wilt knuffelen...