Eis het ontslag van Jozias van Aartsen

Quoted post


Gast

#2702 Re:

2014-07-28 16:02

#2651: - Ga zo door en mijn kinderen zullen moeten vechten
Tegen dit soort lieden. 1 generatie politici maakt
Heel Nederland kapot door tolerant te zijn en te blijven
Voor dit soort lieden. Geloof mag nooit de samenleving
Ontwrichten meneer de burgemeester.

Nou en, mijn kinderen vechten al jaren tegen de landverraders die zich verstoppen achter hun NSB-meeuw.

Als geloof nooit de samenleving mag ontwrichten (en nee hoor, dat is in de Nederlandse geschiedenis ook nog noooooit gebeurd), waarom laten we Wilders dan al zijn pijlen op één geloof richten?

Reacties


Gast

#2764 Marinus van der Lubbe

2014-07-28 16:18:55

#2702: - Re:

Nou, het regenbuitje van vandaag zou u opgefrist moeten hebben, maar kennelijk zat u ergens in die streken, waar de zon nogal ernstig scheen. Als u de vlaggen van de pro- ISIS aanhangers en de gescandeerde leuzen minder bedreigend vindt dan de Hakenkruizen van weleer en de PVV-stemmers ziet als NSB'ers,  dan draait menig verzetsstrijder zich in zijn graf om!  U heeft niets van de geschiedenis geleerd en u leert uw kinderen de verkeerde dingen! Door de naïeve mentaliteit van Gutmenschen ( tja, die taal, hè? ) zoals u, gaat dit land reddeloos verloren.


Gast

#2827 Re: Re:

2014-07-28 16:32:46

#2702: - Re:

Omdat de leer van Mohammed geen godsdienst is, in ieder geval niet alleen een godsdienst, maar op zijn minst óók een politiek streven naar alle macht in de handen van een man.

De begin van de mohammedaanse jaartelling verwijst precies daarnaar: toen maakte Mohammed er een expliciet politiek en militair gedachtegoed van.