Eis het ontslag van Jozias van Aartsen

Quoted post


Gast

#7258 Re: Re: Re:

2014-08-12 18:50

#7220: - Re: Re:  

 Hoezo "uit verband rukken". Iemand heeft hier een incident genoemd in een pretpark waar een vader niet in de rij wilde staan, en schreef, dat dit het voorbeeld is van de "allochtone nederlander"die denkt alle rechten te hebben en die denkt dat "altijd aan de anderen ligt en nooit aan zichzelf".

Zoiets heeft helemaal niets te maken met deze petitie en de discussie die hier gevoerd wordt. De petitie gaat niet om "cultuurveschil" tussen moslims en allochtonen, het gaat over roeping tot mensenmoord!

Jozias van Aartsen moet aftreden omdat hij, na die roeping, niets heeft gedaan en niets heeft gezegd. Hij heeft zich niet eens gedistantieerd van de roeping, en van de hakkruizen die verschenen waren, en van de ISIS vlaggen. Eveneens de politie....

In tegendeel, heeft meneer van Aartsen gezegd dat "de politie heeft niets fouts geconstateerd".

DIT IS DE REDEN WARROM HIJ MOET AFTEREDEN. Niet om wat gebeurd is. Jozias van Aartsen kon tog niet weten wat een stelsel mongolen zouden gaan uitspoken, net als KLM. KLM kon tog niet voorspellen dat mongolen een passagiersvliegtuig zouden neerschieten!

Hij moet aftreden omdat -na de gebeurtenissen- heeft gefaalt om publiekelijk aan de kant van de rechtsstaatte staan. Hij heeft gevaalt aan de kant van de  Joodse medeburgers van Den Haag te staan, die bedreigd zijn zonder aanleiding. Die burgers zijn ook belastingsbetalers, aartsen, winkeliers, fruithandelaren enz...van Nederland. Hoezo moeten zijn allen "aan de gas"? Wat hebben ze mee te maken van wat in Gaza gebeurt? Ze zijn tog NEderlanders!

Het zou zijn alsof Rutte na de schietincident met de vliegtuig had gezegd "Mwa, er is niets ongewoonlijk geconstateerd met die vliegtuig. Weten jullie, af en toe valt tog een vliegtuig naar bededen. Okee. Nederlanders, niets aan de hand, verder"! Wat hadden jullie van zulke commentaar gevonden?

Hoe komt het dat jullie het niet snappen!

Reacties


Gast

#7259 Re: Re: Re: Re:

2014-08-12 18:57:14

#7258: - Re: Re: Re:  

 Zelfs Google Translate kan hier niets van maken. Heb je ook een Nederlandse vertaling?