geef diesel een kans

Quoted post

ArieR

#21

2014-11-21 16:21

In laten slapen is wel de laatste optie. Gewoon bij een goed stel mensen plaatsen. De eerste baas heeft duidelijk zijn kans gehad en niet gegrepen. In 99% van de gevallen is niet de hond het probleem maar de baas.

Lijkt misschien wel iets de baas een honderverbod te geven tot hij een cusrsus doet hoe ga ik om met een hond.

En dan maar een Golden Retriever of zo.

Reacties

Diana

#287 Re:

2014-11-27 14:34:44

#21: ArieR -  

 Arie het is niet zo zwart wit...helaas.

Eigenaar is zeer bekend met t ras en heeft altijd 2 a 3 Rotweilers tegelijk gehad tot in laatste dag van hun leven. Nooit geen problemen. Deze was wat rebelser en had muilband om. Is gegrepen door loslopende hond terwijl Diesel zelf vast zat. Die heeft gebeten en zijn band kapot getrokken waarop vastzittende Diesel zichzelf heeft verweerd. Dat in korte versie......maar eind van t liedje is dat Diesel afgemaakt zou moeten worden alhoewel de Rechtspraak niet tegen maar voor Diesel is. Burgemeester wil gewoon zijn gelijk en Diesel laten afmaken. Die is hetzelfde als baasje van loslopende hond....zich gewoon aan eigen regels houden ongeacht wie er de dupe van wordt.

Ikzelf ben grote dierenvriend en ben ook van mening dat valse agressieve en bijtgrage dieren ingeslapen moeten worden maar Diesel is een jonge onstuimige hond die niets van dit alles is.

 

Groet Diana