Rekentoets VO desastreus voor kenniseconomie

Quoted post

Tegen de rekentoets

#173 Re: Re: Re: : VWO-Clinge

2015-02-20 08:44

#172: - Re: Re: : VWO-Clinge 

 Hallo Vanessa,

Afschuwelijk en heel herkenbaar. Wij staan voor hetzelfde dilemma. Het enige advies wat wij kunnen geven is geen enkele stap terug doen! Jullie zoon heeft recht op passend onderwijs. Een verplichting die iedere school moet kunnen bieden. Een stap terug doen is geen passend onderwijs maar kiezen voor geen moeilijkheden. Onze zoon wil perse VWO gaan doen en hij haalt prachtige cijfers behalve natuurlijk op rekenen en wiskunde. Wij kiezen ervoor samen met onze school om hem op zijn eigen niveau  te laten ontwikkelen. Dan maar geen diploma maar wel een gelukkig kind dat mag leren. Voor het vervolgonderwijs gaan wij onze uiterste best doen om hem verder te laten studeren. 

Dus ons advies is, niet accepteren dat uw zoon onder zijn nieveau moet gaan werken. School moest zich schamen. Bovendien zijn ze verplicht passend onderwijs te bieden en niet te kijken naar wat niet kan.

 

Wij wensen jullie heel veel succes.

Signy en Jules, ouders van Clinge

 

PS: Vanessa, we gaan jouw verhaal en ons antwood ook naar de verantwoordelijke politici mailen. Laat ze maar eens zien wat ze aanrichten!

 

Reacties

Tegen de rekentoets

#174

2015-02-20 09:14:18

#173: Tegen de rekentoets - Re: Re: Re: : VWO-Clinge 

 Beste Vanessa,

De mail is verstuurd naar Tanja Jadnanansing (PVDA), met een kopie naar Michel Rog (CDA), Paul van Meenen (D66) en  Jasper van Dijk van de SP. Je kunt het vervolg op jouw verhaal lezen op onze Facebook pagina Tegen de rekentoets. Stuur me anders even jouw mail adres op de inbox van deze petitie (knopje 'mail de auteur van de petitie'), dan stuur ik je de mail door.

Jules