steunenfeyenoord

Quoted post


Gast

#1409

2011-09-19 09:21

Ik steun Feyenoord tegen geweld en alles wat zich tegen Feyenoord keert.
Verder vind ik dat een ieder die zich schuldig maakt aan rellen in en rondom de Kuip VERGOED een stadionverbod moeten krijgen en opdraaien voor de gemaakte kosten.
Zij die dich daar aan schuldig maken zijn GEEN Feyenoord Supporters en zouden dan ook in het geheel
niet in stadions mogen komen verplicht Stadionverbod.
Waarom moet er altijd geweld gebruikt worden, als het even niet naar de zin is van een groep zo genaamde supporters die de belangen van hun club behartigen onzin dit doen zij met nadruk niet.
Feyenoord verdiend alle stuen om weer een topclub te worden in Nederland en Europa help daarbij aan mee en STOP MET DIE RELLEN IS MIJN OPROEP AAN ALLE FEYENOORDERS.

Reacties


Gast

#1424 Re:

2011-09-19 09:29:25

#1409: -  

Volledig eens met jouw visie. Geweld lost niets op en heeft onze club in het verleden een kwalijke internationale reputatie opgeleverd en uiteindelijk het nodige geld gekost. Wat dat betreft hebben deze randdebielen, die zich supporters noemen, ook behoorlijk debet gehad aan de bestaande schuldenlast want het niet mogen uitkomen in de Europacup heeft de club nodige inkomsten gekost, terwijl we zelfs niet eens meer oefenwedstrijden mogen spelen in het buitenland, dus ook deze inkomsten missen we nu. Tel uit je verlies.