Stop opslag honden door justitie

Quoted post


Gast

#7 Stop het straffen van dieren (honden)

2015-06-11 17:36

Wanneer word de regering nou eens wakker!?

Zorg dat alle dieren van website's afgehaald worden zoals Marktplaats, Speurders, 2ehands en allerlei vergelijkbare site's. Pas het reglement aan en zorg dat er een verbod komt op de verkoop/het verhandelen van dieren! Straf de mensen welke dit waar dan ook op Internet aanbieden. Plaats het alleen op erkende site's zoals bijv het dierenasiel, herplaats site's  (slechts enkele), en officieel erkende fokkers welke aangesloten zijn bij de desbetreffende rasvereniging en verder helemaal niks!!!

Pak de baasjes aan van de honden, niet het dier. Het dier kan er immers niks aan doen!!!! Zet er boetes op van enkele 10.000 euro's en een gevangenisstraf welke gering is en niet een voorwaardelijke straf van 6 maanden of een jaar. En al helemaal geen taakstraffen!

Creëer een speciaal team welke nationaal en internationaal het dierenleed aan gaat pakken. Er worden in NL alleen op de honden markt honderden miljoenen verdient. Laten we het over alle andere dieren maar niet ook nog eens hebben. Laat ze het Internet elke dag afstruinen, ga bij de grenzen volop controleren. Maak vrachtwagens open en check de ladingen van bijv Antwerpen naar Nederlandse havens. Zo valt er nog genoeg te verzinnen... Al met al, ga eens wat doen inplaats van dirigeren en dit alles door te laten gaan.....

Het word tijd dat er eens wat aan al het dierenleed gedaan word!!! 

Reacties

Rob Brouwer
De auteur van deze petitie

#9 Re: Stop het straffen van dieren (honden)

2015-06-11 17:46:12

#7: - Stop het straffen van dieren (honden) 

 Mag ik je reactie op de facebook "Wij zijn tegen opslag van honden door justitie"  pagina zetten????