Propersona psychiatrie

Quoted post

Koos

#23 Re: #18 Wie zet deze LINK op Facebook..

2015-07-09 18:05

#18: Gast - #18 Wie zet deze LINK op Facebook.. 

 Zo waar dit! Ben nog steeds onder behandeling in Tiel, maar het enige wat ze doen is aan je medicijnen knoeien, dan weer op en afbouwen, en dan komt er weer een andere interim psychiater en die gaat vrolijk verden met knoeien. Ze hebben geen vaste psychiaters (kost te veel hè, ze moeten bezuinigen). Heb daarvoor in het UMCU gezeten, tien keer beter en was stabiel. Terugverwezen naar huisarts en die stelde me onder ambulante behandeling van Propersona Tiel. Na een crisis 2 weken opgenomen geweest, zelf ontslag genomen want ze doen geen reet.. Daarnaast is de kliniek zelf ouderwets, slecht voedsel, vaak ook nog overdatum magentronvoer, geen WiFi internet, geen gewoon internet PC op de afdeling, gewoon niks! Je kan niet met de buitenwereld communiceren zonder je in de kosten te steken door gebruik te maken van je mobiele internet data.

Verpleegkundigen laten zich niet zien, zitten vaak op hun koffiekamertje, en komen er alleen van af als er weer iemand door het lint gaat en dan springen ze er met zn 5en of meer er bovenop, en slepen de patiënt over de vloer de separeer in. Totaal mensonwaardig!! Psychiater luisteren niet naar je en doen maar wat. De SPV doet ook weinig dan beetje kletsen en je raporteren dat het goed met je gaat terwijl dat NIET het geval is.. Maat schappelijk werker doet ook helemaal niets, al 5 nutteloze gesprekken gehad, enige die erop vooruit gaat is de maatschappelijk werker zelf die weer geld in het laatje heeft gebracht met al die nutteloze consulten.

Cognitieve gedragstherapie ook drie keer niks. De psychologe handeld dwangmatig, en luistert niet naar je problematiek.

Je blijft bij Propersona in een cirkel zitten waar je niet uit komt tenzij je zelf in actie komt en terug laat verwijzen naar de huisarts en via die weer terug naar het UMCU. Sindsdien oude medicatie hersteld in het UMC door een vaste psychiater en de ambulante behandeling geschied via het hersencentrum poli. Nu stabiel na jaren van gekloot bij GGZ Propersona!

 

 

 

 

Reacties

Sportiefi

#35 Re: Re: #18 Wie zet deze LINK op Facebook..

2019-04-23 14:34:32

#23: Koos - Re: #18 Wie zet deze LINK op Facebook.. 

Hoe heb Jy je laten terug verwyzen. Niet alle doktoren willen jou terug verwezen.die zyn er duidelijk niet voor jou maar zyn ook al gehersenspoeld door propersona.en die leiden duidelijk zelf aan waanzin. Ze houden je tegen jou zin en jou vrye wil in.geven niks om jou luisteren niet naar jou nemen. Jou niet serieus.laten jou onnodig lijden van iets wat een ander jou aandoet.en of laten gezonde mensen vol stop met pillen hoe ziekelyk is dat.niemand helpt jou er van af te komen.die medicatie van hun is zo gevaarlyk dat je er zelfs dood aan gaat. En het interesseert hun niks.