Behoud Natuur Paddepoel / Selwerd "Stop Kap bomen "

Quoted post

Student op de fiets

#42 Re: Belachelijk

2016-02-25 19:37

#37: - Belachelijk 

 1. Dat degene die deze petitie heeft opgezet inderdaad geen al te beste prestatie heeft geleverd wil nog lang niet zeggen dat hij ongeijk heeft. Net zo goed, zou ik u in dit geval van een drogreden kunnen beschuldigen.

2. Dat klopt, hoewel dit er natuurlijk maar 2 keer per dag echt veel zijn. Uw conclusie daar en tegen volgt abslotuut niet logisch uit uw argumenten. De belangrijkst rede voor een file is dat er te veel fietsers zijn, niet dat er te veel bomen staan.

3. Opnieuw een drogreden, sorry dat ik zo zeur maar u roept het over uzelf af. Juist studenten, ten alle tijden de groep mensen in onze samenleving met de miste belangen, zouden moeten protesteren tegen deze zinloze daad. Wij studenten moeten eens wat minder zeiken, wat meer verantwoordelijkheid nemen en ermee leren leven dat de rest van de wereld niet voor ons bestaat. Eerder andersom.

Conclusie: Wees je ervan bewust dat wij studenten geenszins belangrijker zijn dat vogels en bomen en houd je mond als je niks anders te doen hebt dan arrogant hoog van de toren te blazen.

Reacties

Wandelende honden uitlater

#47 Re: Re: Belachelijk

2016-02-26 09:32:01

#42: Student op de fiets - Re: Belachelijk 

 Als je een student op de fiets al niet fatsoenlijk Nederlands kan schrijven en over Een ander commentaar schrijft kan je beter je school geld op halen