Geen draagkracht in Zoetermeer voor bouw nieuwe gebedsruimte

Quoted post

267

#2153 ICZ de wijk in ?????

2012-03-10 01:55

weet je mensen.

Ik als zeer dicht bij wonende bewooner op een afstand van +/- 40mtr van de plaats.
Vind de gang van zaken zeer slecht gerereld.


1.geen overleg
2.geen inspraak
3.je stelt vragen aan de de wethouder. krijg je een uitnodiging van de begeleidingscommissie.
4.je stuurt dhr. rotscheid een mailtje op 19-10-2011 en je krijgt pas op jaja 23-12-2011 antwoord( zie het verleden) nou daar heb ik echt wat aan zeg.
5.je stuurt een p/m naar DE wethouder Speel en krijgt antwoordt van de begeleidingscommissie.
6.vervolgens spreek ik hem op twitter en belooft er op maandag er zelf persoonlijk naar te kijken naar de mail van 28-11-2011. en tot opheden nog steeds GEEN ANTWOORD. Hier wordt ik nou zo pist van.
7. vervolgens stuur je de zelfde vragen naar ICZ en binnen 3 dgn antwoord. en ze sluiten de mail met als laatste zin ALS U ER VOOR OPEN STAAT ZIJN WIJ BEREID VOOR EEN GESPREK. en nu zeggen ze in de vergadering WE GAAN DE WIJK IN.

HALLLLLOOOOO WIE STAAT ER HIER NOU VOOR OPEN.
WIE ZOEK TOENADERING TOT EEN GESPREK OH DAT BEN IK.
WAAR IS DE GEMEENTE RAAD OF ICZ NOU.
en nu ineens de wijk in gaan ja doeiiii telaat
nou gaan we tot aan raad van staten.

Reacties


Gast

#2154 Re: ICZ de wijk in ?????

2012-03-10 11:56:03

#2153: 267 - ICZ de wijk in ????? 

Dat is nou de werkwijze van het College B&W en de raad. En ze doen allemaal of ze niet begrijpen waar die woede vandaan komt. Eérst er met zijn alle voor zorgen dat dit plan erdoor gedrukt wordt, zodat er in hun ogen geen weg terug is. Vervolgens blèrren dat ze zo goed luisteren, dat ze er zoveel tijd in steken. Nou sorry hoor, maar dat is toch hun baan van ons belastinggeld? Mensen uit de wijk zijn noodgedwongen nachten bezig NAAST hun drukke baan en gezin!!!!

Het balletje wordt nu op slinkse wijze teruggespeeld naar de bewoners. Van ja, wat willen jullie nou? Is de enige oplossingen een andere lokatie? Tja, jammer joh, buurtbewoners, die procedure hebben we overgeslagen, ontweken, ontwijkend beantwoord en u grofweg beledigd door de u de schuld in de schoenen te schuiven dat u niet met de begeleidingscommissie praat.

Ja, raad, u hebt u best gedaan, met verkeersrapporten klakkeloos overnemen, volledig vertrouwend op de valse bezoekersaantallen van ICZ, maar vooral niet vertrouwen op de buurtbewoners die dagelijks met de verkeerssituatie te maken hebben. Volledig vertrouwend op een flutwebsite, waar geen moer in staat. Icz doet zo zijn best, maar voorlopig heeft geen belanghebbende ze gezien. Dat gebeurt ook pas als dat gebouw er staat. En als het er al komt is de sfeer al bepaald. Sowieso te laat, maar ook dat was waarschijnlijk een bewuste keuze! Als de buurt dan straks geen kopje thee wil drinken met Ali en Mohammed, dan is het wel allemaal uw eigen schuld hoor, buurtbewoner.

Ze doen wel of het verschil maakt als je erover praat, maar er verandert niks. Het is éénrichtingsverkeer, gekonkel tussen gemeente en ICZ. Dat blijkt maar WEER uit de financiën van ICZ. Allemaal loze en valse beloften.

Maar geeft niet, beter een halve moskee dan een gevulde moskee. Dan bouwen we er zelf wel een jongerenclubhuis of een ontmoetingsplek van (ook zeer multiculti/multifunctie). Of beter nog: wat te denken van een klachtenbureau onbehoorlijk bestuur?  Daar dienen we niet alleen Seghwaert mee, geen 7000 moslims, maar heel zoetermeer! Wij hebben ook nog wel een vage oom en een neef en een zus van een neef en daar weer een vriend van, een kerkgenoot én een collectebus die garant staan voor het afbouwen en de financiering.

Tot slot, de vermeende schimmigheid van SIP. Het siert de gemeenteraad niet als zij met deze uitspraken proberen SIP in een kwaad daglicht te zetten. Het bestuur van SIP zou u inmiddels bekent moeten zijn, met NAAM en TOENAAM. Immers u heeft vergaderingen met hen gehad!!!! Wat er in de mail gebeurt valt SIP niet te verwijten. Dat zou men als bestuurder moeten weten, dus trieste conclusie. Mensen die zich uitgeven voor iemand anders gebeurt helaas, maar wie zegt dat die dan niet van ICZ of aanhangers daarvan afkomstig zijn? WANT HOE GOED KENT U DIE??? En dat is wel de partij waar men mee in zee gaat.