Stop de vete onder de V-partijen!

Quoted post

Thor Wodan

#27 Re: VLAMINGEN LEER LEZEN EN UIT UW OGEN KIJKEN of je laat je nog naaien door Di Rupo ook !!!

2012-04-22 22:07

#20: BOVELE Jean Pierre - VLAMINGEN LEER LEZEN EN UIT UW OGEN KIJKEN of je laat je nog naaien door Di Rupo ook !!!


Beste,

je spreekt wel heel vlug over "tweestrijd" !  Alsof het al een tweestrijd is om je gedacht over een aangekondigde schoonheidsfout kenbaar te maken.  Als dat zo is, dan staan we inderdaad voor een quasi onmogelijke opdracht met de  V-partijen.

En… verwijt a.u.b. een andere Vlaming niet te vlug dat hij moet leren lezen… rustig man!  We hebben het wel degelijk gelezen, het was overduidelijk, maar dat wil nog niet zeggen dat we met een Nederlandse vlag dienen akkoord te gaan hé.

Een  leeuwenvlag is in deze het enige nationaal symbool van de staat waarover het gaat !  Een Belgische vlag en een Nederlandse vlag hebben met dit thema van V-partijen en Vlaamse onafhankelijkheid niets, maar dan ook niets gemeen.  Laat dan toch gewoon heel de symboliek van landen en vlaggen op de site weg, schrap het "verplicht" in te vullen veld "Land" of maak er een "niet verplicht" in te vullen veld van en er hoeft geen woord over gerept te worden, of werk met een andere site die wel een leeuwenvlag voorziet.  Er zijn keuzemogelijkheden in overvloed om heel deze problematiek te vermijden.

Met deze beschouw ik dit incident over een schoonheidsfout afgesloten in de hoop begrip te kunnen opbrengen voor elkaars standpunt zonder onmiddellijk het zwaarwichtige woord "tweestrijd" en een resem verwijten te moeten hanteren.

Vlaanderen houzee !

Reacties

BOVELE Jean Pierre

#58 een zéér rustig man

2012-04-23 01:39:26

reactie op # 27 - Wodan

Beste strijdmakker,

Uiteraard heb je gelijk over onze Vlaamse principes.

Het ging er alleen om dat het vlagje niet KAN vervangen worden wat door sommigen duidelijk niet begrepen werd.

De mensen die deze site opstelden en die ons dit forum bieden hadden zelfs geen flauw benul van de Vlaamse gevoeligheden.

En leve inderdaad de republiek Vlaanderen maar elders in dit forum legde ik je uit waarom het NOOIT met NVA zal lukken ! NVA wil zijn machtspositie bepalen BINNEN een unitair België. Dat programmapunt van 'Een onafhankelijk Vlaanderen' is enkel als lokker om zoals BDW stelde het VB klein te krijgen en dus kiezers af te snoepen om alzo België te redden !

Bijkomende argumentatie ? Burgemeester van Antwerpen is een van de beste job's en zo kan BDW zich rustig voorbereiden op een mislukking in 2014 ! Waarom krijgen de NVA' ers nog zo een breed forum op de staatszender, omdat ze België willen splitsen ? Als historicus en intelligent man weet BDW maar al te goed dat één partij alleen momenteel niet langer aan de macht kan komen, dus beperkt hij willens en wetens zijn eigen mogelijkheden. En verdeel en heers zal BDW toch ook als de beste kennen, waarom laat hij zijn troepen dan verdelen ? Alleen dank zij zijn verborgen agenda mag hij meespelen van de regimepers en van het regime dat helaas nog altijd baas blijkt te zijn.

Gaat er een lichtje branden ?

Dus inderdaad je argumentatie van 'een quasi onmogelijke opdracht' klopt dus ook.

Dus maar één mogelijkheid stem voor het origineel, STEM VLAAMS BELANG en hoop op de toekomst !