Stop de vete onder de V-partijen!

Quoted post

Vlaming

#200 Bye bye Belgium !

2012-04-28 18:53

Wie herinnert zich nog "Bye bye Belgium" op de RTBF ? 11 december 2006 !
Toen was het mogelijk om VOOR DE SHOW en dan nog wel ten dienste van de RTBF met ALLE vooraanstaande politici van de beide V-partijen en met de leiders van ALLE Vlaamse organisaties aan één tafel te zitten en te vergaderen over de onafhankelijkheid van Vlaanderen. Er was toen nog geen sprake van een VB-soft en het standpunt van het VB was toen nog veel harder en radicaler dan vandaag. Toch was er voor De Wever en Demesmaeker geen enkel probleem om samen met Dewinter, Valkeniers, Annemans en de toen nog hardlijnige tandem Morel-Vanhecke aan tafel te zitten ! Stop die verkiezingscomedie van vandaag !
In godsnaam N-VA partijvoorzitter en partijleiding, neem een voorbeeld aan het initiatief van Patrick Lippens uit Lubbeek in #199 hierboven. Dat is pas een te waarderen Vlaams standpunt !

Reacties


Gast

#202 Re: Bye bye Belgium !

2012-04-29 16:32:49

#200: Vlaming - Bye bye Belgium !

 

Kleine belangrijke correctie beste Vlaming : Voor het programma "Bye bye Belgium" waren toen Jan Jambon en Koen Dillen eveneens van de partij !  t' Kan verkeren zei Bredero".

Gelukkig mogen we vaststellen dat er heel wat echte Vlamingen bij de N-VA'ers zijn die het 'vry en vranck' voor Vlaanderen in de eerste plaats opnemen !

Mijn oprechte waardering voor het standpunt van Patrick en Reinhilde (#199 en #201)