Stop de vete onder de V-partijen!

Quoted post


Gast

#203

2012-04-30 09:05

Ik had reeds vast besloten voor NVA te stemmen maar na de uitspraken van Jan Jambon ivm het handhaven van het cordon sanitair zal het nu zeker Vlaams Belang worden. Waaromvoelt NVA zich geroepen om tweedracht te zaaien???

Reacties

een ex-N-VA kiezer

#205 Re: Beste gast #203

2012-04-30 21:53:44

#203: -

Het zou erg onlogisch zijn in deze situatie als overtuigde Vlaming voor de NVA te stemmen zolang de voorzitter en de kopstukken van de partij anti-Vlaamse pure opportunisten zijn die een groot aantal Vlamingen de rug toekeren en nog liever de hand reiken aan anti-Vlaamse Belgische partijen.  Er zouden binnen de NVA meer rebellen moeten opstaan om hun eigen leiding terug op het Vlaamse spoor te dwingen.  Pas dan kan de NVA een meerwaarde zijn voor Vlaanderen.

Beseffen de NVA-kiezers wel goed dat hun leiders Vlaanderen uitverkopen aan het unitaire België, en dat zij ervoor zorgen dat Vlaanderen nog meer kan worden leeggezogen door Brussel en Wallonië.

Je hebt een wijs besluit genomen om na de uitspraak van ene J. Jambon voor het VB te stemmen i.p.v. de NVA.  Hopelijk zullen nog heel wat meer kiezers hun ogen terug openen en jouw voorbeeld volgen.  Trouwens de politieke ziens- en handelswijze van De Wever en Monsieur Bourgeois liegen er ook niet om.  Pure VB-haters die hun haatgevoelens dagelijks voeden tegen de wil van veel van hun kiezers en leden in.  Beste "Vlaamsgezinde" NVA-kiezers en leden denk goed na a.u.b. wanneer jullie echt om Vlaanderen geven.  Kiezers hebben enkel invloed via het stemhokje, maar partijleden kunnen preventief van binnenuit druk uitoefenen op hun leiding.