40 minuten rooster na kerstvakantie

40 Minuten rooster na de kerstvakantie

De scholen in de regio Velsen : Ichthus Lyceum (Driehuis), Duin & Kruidberg mavo (Driehuis) en het Vellesan (IJmuiden) denken erover om na de kerstvakantie het 40 minutenrooster in te voeren.  Alle lessen worden in plaats van 50 minuten, nu 40 minuten. Hier hebben we het met een heleboel leerlingen over gehad dus willen we nu een petitie houden of er meer mensen mee stemmen. We willen met het 40-minutenrooster werken, om drie redenen: We zien dat mensen die met onvoldoendes overgaan naar een volgend schooljaar, eigenlijk al een hele slechte start hebben, en dat willen we niet. Ten tweede willen we leerlingen meer verantwoordelijk maken voor hun eigen leerproces. Tenslotte wilt de overheid dat er maatregelen komen waardoor je als school moet laten zien dat je kinderen meer individueel bedient. Krijgen LO en talentstromen een apart tijdschema? Nee deze vakken krijgen ook gewoon 40 minuten per uur.

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Gemeente Velsen toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Facebook