Amsterdam Stop aanhalen banden met salafisten

Amsterdam wil de banden aanhalen met Salafisten in Amsterdam. Dat is onverstandig en Salafisten zijn gevaarlijk. 

De eigen inlichtingendienst van Nederland noemde het salafistische gedachtengoed een gevaar voor de samenleving

https://www.elsevierweekblad.nl/nederland/opinie/2017/04/terecht-waarschuwt-aivd-voor-toenemend-salafisme-485070/

In Den Haag was de Salafistische As-Soennah moskee  ook als project om daar contacten mee aan te halen nadat de moskee al in opspraak was gekomen, en recentelijk kwam die moskee weer in opspraak. In de periode dat van Aartsen burgmeester was ontvang de moskee subsidie, dit is nu beëindigd door de huidige burgemeester vanwege geld dat ze ontvangen van dubieuze landen.

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/burgemeester-den-haag-as-soennah-moskee-stopt-met-aanvragen-subsidie~bf09cc58/

Dat Amsterdam dit nu ook wil gaan doen os uitermate verwerpelijk omdat het Salafistische gedachtengoed zich afkeert van onze democratie. Openlijk haat predikt, zich keren tegen homosexualiteit, tegen Israël en Joden, ze zijn voor invoering van Sharia wetten. Amsterdam moet stoppen met het aanhalen van dergelijke banden.

Het is een buitengewoon gevaarlijke ontwikkeling, ik ondergetekende geeft hierbij te kennen dat dit de verkeerde weg is die Amsterdam inslaat en riep u op hiermee te stoppen.

 

 

 

 

 

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Dutch People supporting Israel toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Facebook