Boycot radio 2, Nationaal Comité Inhuldiging en Frits Spits.

Het is werkelijk niet te geloven dat tegen de uitdrukkelijke wens van de bevolking in het Nationaal Comité Inhuldiging het wangedrocht door onze strot drukt. Hierbij roep ik dan ook iedereen op een protestmail te sturen naar bovengenoemde comité. U kunt dat doen door op deze link te klikken. https://www.rijksoverheid.nl/contact/contact-nci

Het kan natuurlijk niet de bedoeling zijn dat wij gaan meezingen in de wetenschap dat het koningslied taalkundig gezien een grote aanfluiting is. Vervolgens minacht dit comité de burgers om geen gehoor te geven om het koningslied in te trekken. Ik begin ook langzamerhand het gedram op radio 2 behoorlijk irritant te vinden.

Doe daarom mee een de petitie aan laat je stem horen!!!

Alvast bedankt voor de medewerking.....

Tegenstander van het koningslied

 

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Karel Zwezereijn toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Facebook