CKV WEGERMEE

CKV WEGERMEE

Het vak CKV terroriseert al jarenlang de levens van onschuldige leerlingen op de middelbare school. Teken deze petitie om het leven van deze mensen een stukje te verbeterenbeteren.

Petitie


Wij

Mensen op de middelbare school in de bovenbouw op vwo of havo niveau.

 

constateren

Het vak CKV moet afgeschaft worden omdat het een nutteloos vak is waarvoor wij toch elke dag weer les voor krijgen. Je leert er niks belangrijks voor een vervolgopleiding en de docent kan je zomaar een onvoldoende geven als hij/zij vindt dat jouw werk niet goed is voor hun vak. Stel je zou een songtekst moeten schrijven zouden er dus verschillende meningen over kunnen zijn, maar alleen de meningen van de docent telt.

 

en verzoeken

Het vak CKV moet afgeschaft worden. Er moeite nooit meer een les worden gegeven in dit vak en geen cijfers meer voor worden gegeven op school.

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Nick de rebel toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Facebook