Cultuur voor ieder kind, ook in de gemeente Hollands Kroon!

 
Op 15 mei is er een raadsvergadering over cultuur. Tamara en Sylvi-Ja gaan deze avond openen met hun 'cultuursong'. Zo willen zij, namens de basisscholen, aandacht vragen bij de gemeente voor meer- en beter cultuuronderwijs in de gemeente Hollands Kroon. Waar omringende gemeenten hun scholen financieel steunen, houdt Hollands Kroon al jaren de hand op de knip. Hollands Kroon is een witte vlek wat betreft cultuuronderwijs. Dat is jammer en dit moet anders kunnen. 
Voor iedereen die deze actie wil steunen: zeg ja en teken de petitie! Al jullie stemmen nemen ze mee naar de raadsvergadering op 15 mei!
 

Juf Chantal en juf Jeanet van de St. Antoniusschool te Nieuwe Niedorp    Neem contact op met de schrijver van het verzoekschrift

Onderteken deze petitie

Vul het onderstaande formulier in om deze petitie te tekenen die is aangemaakt door Juf Chantal en juf Jeanet van de St. Antoniusschool te Nieuwe Niedorp. Alle informatie die je opgeeft op dit formulier zal door de maker van de petitie te zien zijn.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Facebook