De Arnhemse Huismus wil zijn bruidssluier (klimop)terug op de Koningstraat bij Bodega Chez armand

Iedere Arnhemmer die op de kruising kwam bij de koningstraat kon altijd genieten van de honderden huismussen die vrolijk hun geluid lieten horen vanuit de klimop.

Menig Arnhemmer dacht dat dit een bandje was met vogelgeluiden maar het waren toch echt de vogels. 

Ongeveer een jaar geleden vond de juwelier dat er schade zou zijn aan het pand waardoor de klimop weg moest en er nu alleen nog een mussen flat hangt maar de mussen zijn daardoor ineens uit het straat beeld en van beschadigingen aan het pand is totaal geen sprake dus na meer dan 20 jaar moest de klimop ineens weg.

Het soort staat op de rode lijst en word ernstig bedreigd en met het terugbrengen van de klimop kan de kolonie zich in de binnenstad herstellen.jonge_huismus_gevoerd_door_de_ouders_5b66e0dce668a_large.jpegchez21.jpg

Huidige situatie is dat de populatie is gehalveerd door deze situatie maar dat kunnen we met zijn alllen veranderen door deze petitie.

Wil je mee helpen de Huismus hun "huis"weer terug te krijgen dan onderteken deze petitie.


Duncan die zich al jaren inzet voor de bescherming van de huismus in Arnhem    Neem contact op met de schrijver van het verzoekschrift

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Duncan die zich al jaren inzet voor de bescherming van de huismus in Arnhem toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Facebook