MANIFEST: LEEFSTIJL GEZONDHEIDSZORG HET ALTERNATIEF (Petitie Het Roer Moet OM)


Gast

/ #132

2014-08-16 23:02

Mischien ook eens stoppen met de maandelijkse "bijdrage" aan huisartsen? Dit weet ook niemand, betalen bij een consult, ok....maar betalen aan de huisarts om bij hem / haar patient te zijn?! Zonder huisartsbezoek?! Vind ik een rare regeling. Waarom geldt dit wel in de reguliere zorg en bij de alternatieve zorg niet? Daarbij als je ze nodig hebt, mag je enkele dagen wachten, want er is geen plek....heb je dan de pech dat je meerdere "kwaaltjes" hebt....tja dan moet daar dan wel een aparte afspraak voor gemaakt worden, want ze hebben voor iedere patient per keer, cq kwaal 10 minuten tijd!

Daarnaast nog eens de "goede telefonische bereikbaarheid". In de middaguren, niet bereikbaar (wegens administratieve bezigheden, alleen bereikbaar voor spoedgevallen!).....en dan krijg je ook nog dom commentaar als je 's avonds naar de huisartsenpost gaat, omdat e.e.a. opengesprongen is wat de huisarts wellicht 's middags had kunnen voorkomen....hoezo bezuinigen??!! Die stap vindt de huisarts overbodig...terwijl het ziekenhuis dagelijks de voortgang wil bijhouden?!

Zelf heb ik in de zorg gewerkt....jeetje jeetje.....als ze daar nou eens tijd krijgen om te doen waar ze voor betaald worden ipv 10 keer een signalering te moeten noteren op tig verschillende plaatsen. Het zou toch moeten gaan om zorg bieden, aandacht geven aan de bejaarden en minder aan overbodige administratieve rommel (tot bepaalde hoogte is administratie wel nodig, maar kan veel makkelijker en duidelijker...hopelijk ook in Nederland, papierland!!)

 

 

 

 




Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...