Stop Dennis Papegaaien Nu!!


Gast

/ #105

2014-11-13 17:26

beste mensen

Niet iedereen die bij Dennis terecht komt is dom... sommige mensen zijn erg onwetend.

Ook ik ben bij Dennis terecht gekomen hoe erg ik me daar ook voor schaam deels is het mijn eigen schuld.

Mijn papegaaitje van 3 maanden is erg ziek. Ondertussen onder behandeling van een specialist. Het is nog niet stabiel en verdere onderzoeken zullen nodig zijn.

Waarom veel mensen hun papegaaitje kwijt raken is omdat mensen er vanuit gaan dat ze een gezond dier kopen dus niet oplettend zijn en ook de vogel nog niet goed kennen. Als het beestje dan ziek word of al is..zegt Dennis bremg hem maar hier. Mensen doe dit aub NOOIT. Dennis zou je vogeltje beter maken maar door dat er geen specialist naar kijkt gaat het dood.

Hij durft dan de ring er vanaf te halen en je het dode vogeltje terug te geven..dit zodat onderzoek haast onmogelijk word.ook andersom is Dennis niet vreemd.alleen het ringetje zonder de vogel die is dan zogenaamd al gecremeerd. MeNSEn breng je zieke vogel nooit terug naar Dennis maar naar een specialist..die kan misschien het leven nog redden van je vogeltje. Door snel in te grijpen.

Dit is ook waar ik nu nog mee bezig ben alles in overleg met specialist

Ik had gelukkig na 2 weken door dat er iets niet goed was. Het geluidje wat hij maakte als hij om eten vroeg veranderde het klonk anders ..dit was het enigste wat ik op dat moment merkte. DENNIS GEBELD en die zei kom maar langs brengen wij zorgen er voor dat hij beter word.je zal wel wat verkeerd doen zo begon het al... Gelukkig ben ik hier niet ingetrapt omdat ik ondertussen wat wijzer was geworden wat betreft de manier van werken van Dennis!

Ik ben meteen naar een arts gegaan die zei ohh hij is was schor wat een mooi vogeltje. Niet aan te raden ga altijd naar een specialist!Naar huis toch nog ongerust volgende dag opzoek naar een specialist. Allemaal tijd verlies ....

Toen ik bij de specialist aankwam  op zondag woog hij maar 200 gram. Dit weegt normaal een vogel van 8 weken. Mijn papegaaitje is 3 maanden. Arme beestje was ondervoed en was stront ziek. Een infectie in zn luchtwegen blokkeerd zijn stembanden.

Meteen aan de slag ... gewicht aankomen medicatie goede warmte lamp fatsoenlijke pap  en slapen maar kleine lieverd.

Volgende week gaan ze hem verder onderzoeken hier was hij gewoon weg te zwak voor. In leven houden dat was stap 1.

Ik heb me voorgenomen om mij rustig te houden tot mijn vogel is aangesterkt en ik alles hebben kunnen uitsluiten en uitzoeken.

Het feit dat Dennis me een zieke vogel heeft verkocht en dit ook zonder papieren en zonder garantie daar ben ik nog niet mee klaar.

Ik denk wel eens waarom gaan we niet met zn alle langs om verhaal te halen. Als hij al zijn vogels nu moet behandelen is hij falliet.

Dit is Dennis niet van plan...

Mensen dit is een stukje van mijn verhaal ik hoop dat een onwetend persoon die op het punt staat naar Dennis te gaan dit toch nog eens goed door leest. Wat een verdriet !wat een klootzak !