POLITIE-CAO 2015


Gast

/ #213

2015-04-16 12:52

In het kader van goed werkgeverschap had het u, als verantwoordelijke minister, gesierd om bij de start van de onderhandelingen met een reëel loonvoorstel te komen. Gebaseerd op 4 jaren 'nullijn' en de realiteit van de prijsontwikkeling in de achterliggende jaren. Eigenlijk praten we dan om slechts prijscompensatie en niet over loonsverhoging.
Omdat u of uw voorganger van deze mogelijkheid geen gebruik heeft gemaakt, acht ik u verantwoordelijk voor de gevolgen die dit heeft. Geen enkele politieman is in zijn/haar hart een actievoerder, laat staan een werkonderbreker. Integendeel, hij/zij wil voor de volle honderd procent de openbare orde handhaven en boeven vangen. De omstandigheden waaronder, kunnen u bekend zijn.
Politiemensen staan een harmonieuze omgang voor met hun werkgever. Ik verwacht dit ook van u.
Het spreekwoord luidt 'beter ten halve gekeer, dan ten volle gedwaald'.

Mijn vriendelijk verzoek is dan ook om op uw schreden terug te keren en niet langer de indruk te wekken niets met uw werknemers te maken te hebben en gewoon uw eigen plan trekt. In ieder geval zou u de politie kunnen uitnodigen om het gesprek aan te gaan en met een reëel voorstel te komen.



Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...