Stop besparingen levensbeschouwelijke omroepen!


Gast

/ #555 uizendingen door derden

2015-07-05 22:54

De levensbeschouwelijke uitzendingen moeten absoluut blijven op de VRT!

Op de VRT (één, canvas, vier ...) zowel als op VTM geeft men reeds ZOVEEL pure quatsch, echt banale programmas, zoals Café Corsari, uitgebreide uitzendingen en info over uiterst dwaze en stompzinnige evenementen zoals Rock Werchter, Pukkelpop en dergelijke (pure verdwazing in een decadente samenleving van de hoogste graad), Loslopend Wild, Bloot en Speren ..... dat de uitzendingen van derden, soms echt een verademing brengen in de platvloerse troep.

Bovendien, wie moet anders ons christelijk geloof en de kerk(en), hoe paradoxaal op het eerste zicht misschien ook DE hoofdbron van onze westerse beschaving en cultuur (zonder christendom géén democratie, géén vrijheid van godsdienst, géén gelijkwaardigheid van man en vrouw, géén vrijheid van meningsuiting en zelfs géén echte wetenschappelijke doorbraak!!!) nog positief in de geseculariseerde (lees: atheïstische of nihilistische) media gaan belichten????

Zeker niet programma's als "The Borgia's" (ook erg bij z'n haar gesleurd hoor!!!!)  of "de paus en de maffia", of "het kindermisbruik in de kerk" (een vreselijk iets, maar wel alsof dit alleen maar in de kerk zou bestaan en niet bijvoorbeeld in de loge of bij vrijzinnigen. Daar nog NOOIT van gehoord! Dus zal dat daar niet bestaan zeker; ofwel weet men het daar veel beter in de "doofpot" te stoppen?!  (Daniel Cohn Bendit heeft nochtans zelfs ooit op schaamteloze manier zelf gezegd hoe hij jonge knaapjes "behandelde" ; volledig straffeloos!)  Of in de islamitische wereld, waar nog elk jaar duizenden meisjes van zelfs minder dan tien worden uitgehuwelijkt en gedwongen tot sex na hun eerste menstruatie met vaak veel oudere mannen.  Alsof dat geen pure pedofiele betreft! Maar natuurlijk geen kwaad woord over de islam nietwaar; het christendom is de baarlijke duivel! Begrijpelijk: christenen slaan niet terug en moslims wel!

Daarom willen wij absoluut het voortbestaan van de uitzendingen door derden.  Dan horen we nog eens een andere stem dan van een reusachtige krankzinnige schaamteloze eenheidsworst!